Förvirrad..

Ligger och läser en bok i godan ro. Ja för idag är en sådan där seg dag. Så helt plötsligt dimper det ner ett kuvert i brevlådan. Oj oj, brev till mig?! Nu blev jag ju nyfiken, vad kan det vara för spännande??

Öppnar kuvertet och det är från mitt försäkringsbolag, Skadeanmälan olycksfall. Ja ja, men gud vad roligt. Det har jag ju verkligen längtat efter. De första frågorna om namn och sådant är väl simpelt, men resten av frågorna då?
Okej, hur ska jag kunna veta om jag kommer få några bestående men av det här i framtiden? Om jag kunde sia om framtiden tror ni inte att jag skulle liksom ha lite roligare än vad jag har det nu? Framtiden kan alltid ändras. Och vem är jag att säga att det kommer se ut på ett vis eller annat.

Så summan av kardemumman är att jag måste börja fylla i den här jäkla lappen och skicka in till försäkringsbolaget. Och inte är det något som jag ser fram emot.

Puzz och Kram
//Zozzo

Kommentarer
Postat av: AnnSo

sv: I Örebro ska jag gå på kosnert med Takida :) och Småland ska jag hälsa på min kusin och hennes familj :) Ska bli riktigt trevligt :)

2009-11-16 @ 15:47:08
URL: http://allaroundannso.blogg.se/
Postat av: nmsy.

ska nog ta det lungt och baar vara hemma,helt vanligt dag ! :)

2009-11-16 @ 15:47:22
URL: http://nmsy.blogg.se/
Postat av: nmsy.

jaa :)

2009-11-16 @ 16:36:42
URL: http://nmsy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0