24/2-10

God förmiddag!=) Är på ett strålande humör, har varit iväg och tränat imorse. Igår blev det inget skrivet, hade ingen inspiration eller ork att knåpa ihop något.


Slut på bilder så det fick bli en gammal.

Igår var jag uppe hos min söta häst och dessutom var gårdagen 9 månader sedan jag slutade röka. Nej det har inte blivit något firande, jag väntar till ettårsdagen =D

Puzz Puzz
//Zozzo


Goder Natter


Nu är det kväller och jag ska snart natta mig själv. Ikväll har Sverige vunnit OS-silver genom Anna Haag och Charlotte Kalla. Bra jobbat av tjejerna.


Puzz Puzz
//Zozzo


22/2-10

Hade lite svårigheter att ta mig upp ur sängen. Men tillslut så klarade jag det och gav mig av till träningen. Vilket var väldigt skönt att ha gjort=)


Nu ska jag slappa lite och skriva en inhandlingslista.

Puzz Puzz
//Zozzo


21/1-10


Idag har jag varit uppe hos hästen. Jäkligt kallt ute, men solen sken så jag red ut. Jättehärligt=)

Mamma var med där uppe så vi åkte hem till min päron efteråt. Käkade pizza, drack kaffe och snackade lite innan jag stack hem till mig.

Puzz Puzz
//Zozzo


Skön känsla

Kravlade mig upp ur sängen imorse, trött som en jag vet inte vad. Tvingade mig själv iväg till träningen i minus 12 grader och värsta blåsten.


Så här efteråt är jag väldigt glad att jag var iväg och tränade. Skönaste känslan infinner sig efteråt, det jag alltid glömmer.

Puzz Puzz
//Zozzo


Damer jaktstart dubbel

Ikväll har det varit skidor. Jaktstart dubbel betyder att först åker de klassisk stil och sedan fristil. Och Anna Haag presterar jättebra och får en silvermedalj. Känns jättehärligt att Sverige har skrapat ihop en till medalj=D



Puzz Puzz
//Zozzo


19/2-10

Idag har jag sovit länge. Sedan satte jag av upp till hästen för att rida. Det gick super och kändes väldigt bra=)


Nu ikväll blir det bara att slappa framför tvn.

Puzz Puzz
//Zozzo


Fortsätter snöa

Var ute för att sätta in sladden i bilen. Jag fick sopa fram bilen för det har fallit massa med snö och det fortsätter snöa.


Visst tycker jag om snö, men jag börjar undra. För det har ungefär fallit 5-6 cm snö och som jag skrev fortsätter det snöa.

Puzz Puzz
//Zozzo


BRAGD-Anja

Wow, Anja Pärson tog brons ikväll i Superkombination. Vilken bragd, det är något så oerhört fantastiskt. Efter kraschen igår så var hon nog borträknad utav de flesta och hon tar sig tillbaks och visar alla att hon är något att räkna med =D

Jag bockar och bugar, klappar händerna och skriker av förtjusning. Vilken enorm prestation utav Anja Pärson!!



Puzz Puzz
//Zozzo


Mitt nya jag


Jag har precis läst boken "Mitt nya jag" av Sophie Kinsella. Det handlar om en tjej som vaknar upp efter att ha varit med om en bilolycka och inte minns de senaste tre åren av sitt liv.

Det var en väldigt rolig bok. Lättläst och verkligen en bok jag rekommenderar=)

Puzz Puzz
//Zozzo


OS tajm

Har precis kommit hem från kursen. Det var jättetrevligt idag och vi åt ihop som vanligt. Vi gjorde fiskfiléer i ugn och till gjorde vi en couscous-sallad. Smarrigt värre=)


Just nu sitter jag och kollar på OS. Det är superkombination för damer och vi får se om Anja startar idag. Det är inte helt säkert, men väldigt starkt av henne om hon gör det.

Puzz Puzz
//Zozzo


18/2-10

Sitter här i soffan och försöker piggna till. Jag är så glad att jag har den här lilla bärbara så jag kan sitta var som helst.


Idag bär det av till kurs också. Förra kurstillfället var himla bra=)

Puzz Puzz
//Zozzo


17/2

Ikväll har jag bara tagit det lugnt framför tvn. Har liksom inte orkat annat. För dagen har varit full av saker jag gjort.


Har tittat på filmen Flickan. Den var helt okej, 80-talet någon gång skulle jag gissa på. En tioåring lämnas hemma ensam en tid. Helt jäkla otroligt, väcker mycket tankar om hur man som vuxen kan lämna ett barn som är så ungt helt själv.


Har även gått en promenad med mammas och pappas hund ikväll. Sedan följde han med mig hem så han slapp vara ensam kvar hemma hos mamma och pappa. Mamma hämtade upp honom när hon var på väg hem från stallet.

Nu ska jag ta och slänga mig i sängen och få en god natts sömn=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Tiden rullar..

Det har gått över halva februari redan och det är elva dagar kvar sedan är februari slut för detta år. Shit vad tiden rullar iväg fort. Veckorna bara försvinner i ett huj, hinner inte riktigt reflektera.


Fortsätter snöa gör det också, jag tycker ju att det borde räcka någon gång, men nej mer snö åt folket=) Dock tycker jag verkligen att snön kan ligga kvar ett bra tag till, men efter mars månad kan det bli pang vår tycker jag =D

Har tränat idag. Gick riktigt bra och det känns skönt, även fast energin just nu är urlakad.

Puzz Puzz
//Zozzo


OS-Guld till Björn Ferry

Wow vad härligt sätt att avsluta kvällen på. Följde herrarnas jaktstart 12,5 km i skidskytte. Björn Ferry startade som åttonde man 1 min och 12 sekunder efter förste man ut.

Vilket lopp Björn Ferry gör. Och vilken kille att åka skidor. En miss på sista rundan, men ändå vinner han. Och jag måste avsluta med att säga att det var jättehärligt med ett guld till=D

Puzz Puzz
//Zozzo


Snabba Cash

Nu har jag äntligen avslutat boken "Snabba Cash". Har du inte läst den, läs den=)

Den var lite seg i början, men sedan grep den tag i en och jag var fast. Sen sträckläste jag den och kunde knappt släppa den ifrån mig. Så himla välskriven och spännande.

Nu ser jag fram emot när jag ska se filmen=D

Puzz Puzz
//Zozzo


Fettisdagen

Idag är det fettisdagen. Och självklart har jag ätit en semla. Det är faktiskt den första och enda semlan som jag ätit i år=)

Har varit uppe hos hästen idag med mamma. Lars Sundin var ute, han är sadelutprovare. Han sa att våran häst var i topptrim och våra sadlar låg jättebra på honom, så det kändes väldigt skönt att få veta det.


Sedan var vi ut och gick promenad med både häst och hund. I skogen fick vi pulsa genom snön, tungt. Men efter promenaden var det väldigt skönt.

Puzz Puzz
//Zozzo


15/2-10

Idag har jag varit och träffat lite folk och spelat Wii.


Sedan har jag varit ute med mammas och pappas hund. Det var härligt, men det har blivit lite kyligare igen.

Puzz Puzz
//Zozzo


Slocknar


Har slötittat lite på vinter-OS. Sprinten herrar skidskytte, bäste svensk åtta. Men nu är det dags för sängen för imorgon blir det fullt upp tror jag.

Puzz Puzz
//Zozzo


14/2-10 (Hjärtans)


Alla hjärtans dag har jag spenderat en del av tiden hos min häst! Han är värd all kärlek han kan få, så himla fiiin =D

Ska strax sätta igång och städa undan här hemma så det blir lite fint och trevligt. Väntar dock inget besök, men för min egen trevnads skull=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Glambabe

Jag har hittat en ny grupp, eller rättare sagt syster tipsade mig. En tjej som är med i gruppen är från vår lilla by i mitten av Sverige=)



Vad tycks??
Gå in på deras hemsida HÄR om ni vill veta mer om dem.


Puzz Puzz
//Zozzo


13/2-10

Idag är det segt. Men jag ska strax fixa mig iordning inför en fikastund med några vänner=)


Ikväll blir det hem till min bror och hans fästmö. Hon fyllde år i veckan så vi ska fira henne. Det ska bli kul=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Fredag igen..


Tittat på Let's Dance ikväll och fredagsmyst med vindruvor(kärnfria) och cashewnötter=)

Tända ljus på bordet och krupit upp i soffan och haft en trevlig kväll kan jag väl sammanfatta med. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en god bok...

Puzz Puzz
//Zozzo


12/2-10

Idag har jag tränat=) Det var himla härligt och det börjar nästan bli beroendeframkallande för så bra känns det =D



Jag har fikat med en vän och snackat skit. Det var riktigt trevligt, har saknat BIG TIME!!!

Puzz Puzz
//Zozzo


11/1-10

Idag har det inte blivit något bloggande. Anledningen är att jag har lyssnat på min kropp och jag behövde ligga och vila länge idag. Sen har jag varit på kurs idag där vi har diskuterat och även ätit middag ihop=)


Nu ikväll har jag bara tittat på tv och tagit det lugnt. Tänt ljus och myst ner mig i soffan.

Puzz Puzz
//Zozzo


Facing the pillow


Precis när jag var klar med inlägget och sparade så fuckade sig nätet så nu måste jag skriva om hela inlägget igen. Sorry för språket, bara så himla sugen på att gå och lägga mitt huvud på kudden just nu.

Sitter och tittar på GE-Galan på tv4. Har lånat lite böcker också så jag har något att läsa och njuta utav=)

Puzz Puzz
//Zozzo


BOKTIPS


Har precis läst ut den här boken. Kan hett rekommendera den. Gillar du fartfyllda böcker med en härlig tjej som gillar att köpa kläder, åka taxi, äta ute m.m. är det här boken för dig. En annan krydda i boken är att tjejen har ett förhållande med sin chef som dessutom är gift.
Det är Marika Kings debutroman och den var bara så himla bra. LÄS LÄS LÄS!!!

Puzz Puzz
//Zozzo


SnowmaN

Ja så såg jag ut när jag kom hem från träningen. Går ju dit och hem, och det snöade som sjutton när jag gick hem. Undrar när det räcker med snö??


Sitter ljust nu och avnjuter mitt dagliga kaffe=)

Puzz Puzz
//Zozzo


10/2-10


Är uppe och det känns härligt=) Ska strax iväg på ett träningspass och det ska bli så skönt.

När jag vaknade upp hade jag "Stay the night" med Alcazar på hjärnan. Fråga mig inte varför för jag kommer inte ihåg om jag drömt något i natt.

Puzz Puzz
//Zozzo


Avslut för kvällen..


Avslutar kvällen med den här bilden. Är helt slut nu så ska krypa till kojs och jag ser fram emot en helt ny dag imorgon=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Nicely walk

Varit uppe hos hästen. Gick en promenad. Tyvärr inget solsken, men det var riktigt härligt ändå=)


Världens finaste

Blev faktiskt riktigt varm i kläderna och då var inte jag så himla påpälsad.

Puzz Puzz
//Zozzo


Fullt

Ja det måste det ha varit igår på blogg.se. Jag kom inte in överhuvudtaget, försökte flera gånger och tillslut gav jag upp. Var inne lite på Fejjan istället, men där har de gjort om så jag hittade nästan ingenting.


Nu ska jag strax ge mig upp till hästen. Bjuder på en härlig bild jag tog häromdagen=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Kvällsljus

Precis kommit hem efter fika med några vänner och lite wii-spel, bowling såklart=)


Härlig kvällsbild på vägen hem. Det blir ljusare och ljusare på kvällarna, vilket är super=D

Puzz Puzz
//Zozzo


8/2-10

Har varit och gymmat. Var himla härligt efteråt, även fast jag gav inte allt idag. Men ska ju och träna fler gånger den här veckan och då blir det hårdare=)


Har tvättstugan och sedan får jag se vad som händer för skoj.

Puzz Puzz
//Zozzo


Marsch pannkaka

Godmorgon! Mamma väckte mig för att jag skulle med henne ner till byn och hem till mig. Ögonen gick i kors och gäspningarna kom med kort mellanrum. Men där får jag helt enkelt ta och skylla mig själv. Blev helt uppabsorberad av boken igår kväll.


En bild från häromdagen.

Sitter och avnjuter frukosten och ska strax ge mig av och träna dagens pass. Tänkte skippa, men nu finns det inga undanflykter utan marsch pannkaka iväg till gymet.

Puzz Puzz
//Zozzo


Kryper mot sängen

Nu är det dags för mig att gå till sängen. Ska läsa en stund och sedan släcka ögonen för natten. Har varit en lugn och härlig söndag.

Puzz Puzz
//Zozzo


Världscuphoppning

Har tittat på Världscupshoppningen i Bordeaux idag. Det var en väldigt svår bana. Blev mycket plockepinn för ryttarna. Malin Baryard var med, men hon utgick efter ett tag. Undrar om banbyggaren fick bassning. Det blev tillslut två stycken i omhoppning. Marcus Ehning vann med 0.01 före en annan tysk ryttare. Båda hade 4 fel.


Blir en tv-tittar kväll.

Puzz Puzz
//Zozzo


Härligt med elden..

Just nu har jag tänt en brasa i kaminen. Så himla varmt och skönt och mysigt=)


Pappa har kommit hem nu efter en vecka i fjällen. Och snart är det dags för hoppning på tv=)

Puzz Puzz
//Zozzo


14 ÅR TILL SALU


Den här boken har jag precis läst ut. En hemsk berättelse, men väldigt bra att någon delar med sig av för att andra ska ha modet och orken att ta sig ur sitt helvete. För det finns säkert fler unga tjejer där ute som är i samma situation.

Den här boken ska jag skriva mitt namn i och sedan ge till en kompis som läser den och sen skriver sitt namn och skickar vidare. Den här berättelsen måste läsas av så många som möjligt. Så det ska bli en "skicka vidare"-bok.

Puzz Puzz
//Zozzo


7/2-10

Strålande solsken ute. Härligt att vakna upp till det. Nu har jag varit uppe ett tag och ätit och så.


Mamma hade redan hunnit gå på promenad när jag gick upp så jag får hänga med på nästa. Ska bli härligt eftersom solen strålar ute=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Melodifestival-kväll=)

Har kollat melodifestivalen. Min favorit Salem al-Fakir gick direkt till Globen, det gillade jag=) Däremot fattade jag inte riktigt hur hårdrockarna kunde gå till andra chansen. Jag menar sämre låt får man ju leta efter, enligt mig. Det var som de skrev i DN, man undrade liksom när låten skulle börja. Sångaren har en härlig röst, men det var ju liksom det enda också!


Ola blev det andra bidraget till Globen och det var ju roligt för honom. Nu ska jag gå och natta!

Puzz Puzz
//Zozzo


6/2-10

Idag blev det en morgonpromenad med min mamma. Skönt väder ute och riktigt härligt=)


Tossiga hunden slängde sig på backen och gjorde vad? fråga mig inte...


Sedan satte vi oss och åt frukost och sedan snabbt iväg till Kista och Ärvingehallen där det var innebandy-match mellan Kista och Sigtuna. Min bror spelar i Sigtuna,( de blå )så vi hejade naturligtvis på dem.


De förlorade matchen med 5-4. Det var väldigt jämnt och väldigt bra spelat av Sigtuna.

Puzz Puzz
//Zozzo


Numbers

Fastnade framför Numbers på tv4 efter Let's Dance ikväll. Brukar aldrig titta på den serien. Kvällens program slutade med en avrättning av en person genom sprutinjektion av tre olika subastanser.

Usch avrättningar ger mig verkligen the creepz.... Just det här mordet som han blev avrättad för hade han inte ens begått. Jag är inte för dödsstraff kan jag väl lugnt säga.

Nu ska jag läsa lite och sedan krypa ner i sängen och få mig en god natts sömn, kanske ev lite sovmorgon imorgon oxå=)



Puzz Puzz
//Zozzo


Fredagsmyys

Fredag. Dags för fredagsmyys. Jag och mamma har ätit kyckling och potatissallad och baguette med smör och ost=)

Snart är det dags för Let's Dance och till det blir det nog lite annat gott, däribland kaffe=D

Bjuder på en vintrig bild så hörs vi senare!!



Puzz Puzz
//Zozzo


5/2-10

Har varit ute på morgonpromenad med finaste hunden igen=)


Sitter just nu och avnjuter frukosten.


Ska iväg hem sen och efter det till stallet. Poppe ska med och mamma =D

Puzz Puzz
//Zozzo


Istappsfall

Kollat på tv ikväll. Glee och Made In Sweden. Sedan blev det såklart nyheterna. Shit vad det har rasat in tak på sistone. Och nu har det ramlat ner istappar på folk också.

Vad hände med den där lagen om att fastighetsägarna var skyldiga att ta bort snö och is från taken??


Själv skulle jag nog inte våga gå under några tak där jag vet att det skulle kunna finnas istappar som kan ramla ner i huvet på mig. Kanske säkrast att gå med hjälm på huvet så inget dimper ner på skallen...

Puzz Puzz
//Zozzo


Snöskottning AB

När jag kom hem till mams å papps från byn så hade det fallit ännu mer snö, minst 3 cm till tror jag. Så det var bara fram med snöskyffeln och börja skotta undan.



Det är haltvägarna ikväll också, så ta det lugnt när ni kör bil. Jag tog det extra försiktigt.

Puzz Puzz
//Zozzo


4/2-10

Idag har jag varit ute på morgonpromenad med Poppe.


Det var jobbigt att pulsa i all snö. Det har ju blåst och kommit ännu mer snö i natt. Och nu snöar det igen. Verkar komma ny snö hela tiden. Jag har inget emot snö, men jag börjar undra när det ska ta slut.


Visst är det vackert=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Friska luften

Ikväll har jag kollat på film. Sedan har jag kollat på nyheterna. Det är hemskt att de dumpat gammalt krigsavfall i Östersjön utanför Gotland. Hur kan man göra så?? Hoppas att de som är ansvariga nu tar sitt ansvar och tar bort skiten därifrån.


Annars har dagen varit väldigt lugn och behaglig. Har varit ute på två promenader och njutit av den friska luften. =)

Puzz Puzz
//Zozzo


Halv snöstorm

Nu snöar det för fullt ute. Jag undrar hur mycket mer snö det ska komma. Det är härligt med all snö, men shit vad mycket det kommer. Så här mycket snö har vi inte haft i mellersta Sverige på minst femton år. Om någonsin när jag levat.


Jag ska snart ge mig ut på promenad igen med hunden. Jag hoppas att snöandet ska mattas av något till dess för nu ser det ut som en halv snöstorm ute.

Puzz Puzz
//Zozzo


3/2-10

Sitter och tittar ut genom fönstret. Snö så långt ögat når. Härligt värre=) Har varit ute på en morgonpromenad tidigare med hunden och pulsat i snön. Jobbigt för fötter och vader, men härligt att vara ute och röra på sig.


Nu sitter jag framför kaminen där elden sprakar och ger ifrån sig värme =D

Puzz Puzz
//Zozzo


Hektiskt värre..

Idag har det varit ett rännande fram och tillbaka. Först ut med hunden, vilket var en väldigt trevlig morgonpromenad. Tog det sedan lugnt ett tag. Efter ett tag hem till mig och bytte om och så vidare till stallet. =)

Efter att jag varit i stallet hem till mig för att göra mig iordning och sedan handla och efter det hem till mamsen och pappsen och lille hunden.

Sedan elda i kaminen och göra mat och sedan relaxa framför tvn. =D



Puzz Puzz
//Zozzo


2/2-10

Var på promenad imorse=) Sedan har jag bara tagit det lugnt, eldat i kaminen m.m.

Jag befinner mig denna vecka ute där min mamma och pappa bor. Ska strax sticka upp till hästen.



Puzz Puzz
//Zozzo


Dags att sova!

Har varit uppe och kollat på när min mamma hopptränat vår häst. Det var roligt=) Nu ska jag ta och sova och förhoppningsvis vakna upp och vara lite piggare än vad jag var idag.



Puzz Puzz
//Zozzo


Skogspromenad

Har varit ute och gått i skogen med mammas och pappas hund Poppe. Det var himla skönt ute och vitt överallt=)




Puzz Puzz
//Zozzo


RSS 2.0