14/3-10

Är inte världens piggaste och därför får bloggen lida för det är inte prioriterat. Kollade på Melodifestivalen igår och jag hejade på Erik Saade med Manboy.

Men jag hade plockat ut tre stycken som jag kunde känna mig nöjd om någon av de representerade Sverige i Eurovison Song Contest i Norge. Det var ovan nämnda och Anna Bergendahl - It's my life och Salem Al Fakir.

Anna Bergendahl vann Melodifestivalen 2010. Och jag tror med hennes speciella röst så kommer hon gå väldigt långt. Sedan tror jag absolut att vi kan ha en chans i Norge eftersom vi måste börja tänka lite outside the box. Jag menar om vi kollar på tidigare år hur har det gått då?? Sedan gillar jag verkligen Anna Bergendahl och låten kom verklligen till hennes rätt.

Puzz Puzz
//Zozzo


11/3-10

Ursäktar för uppehållet i bloggandet, men har bara inte haft ork och kraft att blogga.
Det har inte hänt så himla mycket på de här dagarna jag har varit borta, förutom att nu börjar våren komma tillbaks till Sverige. Kroppen har fått spratt och bara ler inombords, även utanpå sitter ett leende fastklistrat för det mesta =)

Just nu lyssnar jag på The Voice där Black Eyed Peas poppar just nu=) Försöker vakna till, och känna efter vad jag är sugen på att göra idag, har kurs lite senare idag. Tyvärr inget gymmande eftersom jag blivit tillrättad i min knasiga rygg igen. Men nu känns det faktiskt toppen!!! =DPuzz Puzz
//Zozzo


1/3-10

Vi är redan i mars månad...vad tiden går fort...snart nalkas det vår. Även fast det inte direkt märktes idag, snöoväder som hette duga..


Åkte med min mormor till Enköping idag. Var hos kiropraktorn med min knasiga rygg. Behöver komma dit nästa vecka också. Det mest tråkiga är att jag får ta det lite lugnt med Wii *tår i ögat*

Puzz Puzz
//Zozzo


RSS 2.0