Min pappas dag

Idag fyllde min pappa 50 år. Och som alltid när någon fyller jämnt ska det ju vara lite speciellt=) Så pappa fick i uppgift att köra först till Kista och sedan tog min bror över ratten och körde vidare mot Norrtälje. Vi åkte i två bilar för vi var allt som allt åtta personer=)

Väl i Norrtälje och framme på flygfältet...


Min pappa skulle få flyga flygplan. Självklart inte helt själv utan någon som satt vid sidan av och var med för säkerthetsskull.


Min pappa piloten.


Kontrollpanelen. Inte lite att hålla reda på.


De var uppe i 20 minuter och flög. Han som hade ansvaret lyfte upp planet och landade det. Snacka om att min pappa fick en härlig födelsedagspresent. Och han var inte lite uppspelt efteråt.

Själv skulle jag vilja åka i en sådan här, även om inte just i denna. Så ser fram emot min trettionde födelsedag, det är några år kvar...Puzz Puzz
//Zozzo


Slut på födelsedag för detta år...


Bordet där alla på bjudningen satt. Hade en middag för några få, nothing special! Det var ju bara ett årtal som inte hade någon betydelse, bara ett bevis på att jag blir äldre=(


Bjöds på kycklinggryta a la thai med ris. Blev väldigt smarrigt. Gemensamma krafter i köket av mig, min mamma och min lilla syster. =)


Efterrätt blev bullor, kakor och tårta. Tårtan var så god så den hann nästan ta slut innan jag kom på att jag skulle ha ett kort på den. Mumsig värre!!! Denna tårta ska jag bjussa på fler gånger...

Många fina presenter bl a kontanter, presentkort, upplevelser, fotbollsmatch=)

Puzz Puzz
//Zozzo


28 April


Solen sken denna ljuvliga morgon, härligt härligt när jag kom till stallet.

Hästen gick på väldigt bra idag och jag är supernöjd. Har varit en underbar start på min födelsedag!!Puzz Puzz
//Zozzo


27 April

Idag var det fint väder fram till jag skulle ut till min käre häst. Då började regnet komma, dock bara i små skurar, vilken tur för mig. När jag sedan red då var det regnuppehåll och bara ytterst lite blåst=)

Tomorrow upp tidigt för att sticka till hästen. Kvällen har avlagts  med en massa tv-tittande, min nya hobby=)

Puzz Puzz
//Zozzo


26 April

Idag har jag bara varit hemma för att vila upp mig. Har varit förkyld under en längre tid med feber, ont i halsen, snuva m.m.

Sitter och degar framför tvn. Har shoppat lite nytt till helgen och annars har jag tagit kotakt med en kompis och frågat om han har lust att vara dj i helgen. Vi får se hur det går.

Puzz Puzz
//Zozzo


Vårkänslor


Här är en bild på att jag snaggat håret. Faktiskt riktigt skönt. Måste ju liksom prova på något nytt och jag är supernöjd=)

Har varit och tränat idag också och nu sitter jag framför datorn med ett glas kaffe. Känns himla skönt att ha kommit igång igen=)


Våren är i framtågande och även fast jag känner mig sliten så är det en liten del i mig som bara skriker ut sin glädje över att det äntligen är vår och den härliga solen visar upp sin allra bästa sida=)

Puzz Puzz
//Zozzo


Påskafton

Från och med nu ska jag försöka uppdatera en gång per dag. Har haft lite mycket så jag har inte alls hunnit skriva något!

Jag fick ett litet impulsinfall så idag har jag rakat av mig håret, bild kommer senare. Blev faktiskt himla bra och väldigt skönt är det också=)

Idag är det påskafton och jag är så less på allt godis, dagen till ära har det varit jättefint väder. Är ute hos mamma och pappa, men ska strax packa ihop mina saker och dra mig hemåt.

 Puzz Puzz
//Zozzo


RSS 2.0