Derby DIF-AIK

   Idag har jag mest tagit det lugnt på förmiddagen. Spelat dator och bara chillat. Sedan blev det att göra sig i ordning för att ta sig med tåget till Skogås. Det var faktiskt rätt mycket folk på tåget som jag åkte med.Väl hos moster och Ingela blev jag varmt välkomnad. Speciellt av deras hund Maja som ville pussas en del och jag klagar inte. Jag gillar pussar=) Medan vi väntade på att min mormor skulle anlända kollade vi på Ryder Cup på deras storbilds-tv. Det var verkligen bra bild. 

   Mormor och jag blev bjudna på mat till kvällens match DIF-AIK. Smaskens med god mat och det var kött, svampsås. potatis(som dock inte jag åt), bröd(mormor tog med sig) och körsbärstomater och lite ost(mormor tog med sig). Jag blev allt bortskämd=) Kvällens fotbollsmatch var spännande, det tippades olika, men jag hopades verkligen på mitt lag.Djurgården var värdiga vinnare. De gjorde ju flest mål. Fast det var något trist för vi hade spelet första halvlek och början av andra riktigt bra. Sedan fallerade det efter andra målet. Det blev inte så rolig fotboll att kolla på direkt. Tack vare vår målvakt så fick vi tre poäng. Visst är jag glad att vi vann, men. Nej jag ska inte fortsätta den meningen för ingen skulle tycka synd om oss om det vore tvärtom.
Första gången på 40 år vi har vunnit båda tvillingderbyna och det är något att vara stolt över!

   När jag kom hem har jag städat undan lite, packat in kläder i lådor och garderober, plockat papper och slängt och sedan suttit vid datorn en liten stund. Men nu ska jag snart natta och hoppas på fint höstväder imorgon=) Puzz Puzz
//Sophia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0