Dags för lässtund..

Jag ska gå och lägga mig nu. Ska försöka gå upp i tid imorgon. Men jag måste bara läsa en liten stund innan det är dags att stänga ögonen.

Vill bara tacka min pappa också för att han hjälpte mig att ansluta till mitt trådlösa internet igen. Hade visst råkat trycka på en knapp på datorn som inte gjorde det möjligt att ha ett trådlöst internet till den. He he där ser man hur knäppt det kan bli av lilla klåfingriga mig.

Hämtade min bil tidigare ikväll också. Men något fel på den är det. Nu glömde jag ringa min käre far och säga det, men tydligen hade det inte varit något konstigt när han körde den. Vad vet jag, min älskade bil kanske bara vill jävlas med mig. Men jag tycker det är lite tråkigt att den krånglar, vill ju att den ska fungera. Kanske får köra in den på bilsjukhuset, eller vad vet jag.

Nu ska här sovas. Sov gott och dröm sött!!
Puzz och Kram
//Zozzo

Lättläst

Tidning.
Köpte den här tidningen igår. Tänkte att jag behövde något lätt att bara bläddra i. Men jag undrar hur jag ska hinna för just nu håller jag på med en bok som jag känner att jag behöver läsa ut fort. Är ju så sugen på att börja med Andreas Carlssons bok. Har hört att den ska vara så himla bra, men känner liksom att jag behöver läsa ut den bok jag håller på med först.

Någon som också behöver läsa ut den bok de håller på med innan de börjar på en ny??


Tittar på faddergalan, just nu är det nyheter. Skulle behöva gå och sova, men faddergalan fortsätter efter nyheterna och då kommer Takida och Darin att uppträda. Känner att jag kanske ska fortsätta att vara uppe, springer ju på toa stup i kvarten, blir alltid så när jag dricker mycket vatten. Det är därför jag är så dålig på att dricka vatten i vanliga fall.


 

Puzz och Kram

//Zozzo


Drick Vatten!!

Ja det är bra att dricka mycket vatten Och speciellt ska jag dricka mer vatten efter att ha blivit tillrättad av kiropraktorn. Jag är väldigt dålig på att dricka vatten! Är du bra på det??

Jag ska ändra på det. Har väldigt ont i huvudet nu, men det har jag ju haft sen jag vaknade nästan. Förutom en liten stund på dagen. Kan bero på att jag är en dålig vattendrickare. Men nu har jag typ haft ont i huvudet varenda dag sen i torsdags. Fortsätter det såhär i fem dagar till så måste jag nog ta kontakt med läkare.

Jo nu har jag inbillat mig att jag kanske dragit på mig en hjärntumör, jag har ju hört om att det börjar med huvudvärk. Ja jag är lite hypokondriker ibland. Men jag drar mig också för att gå till läkaren. Jag bara mest tror...

Nu ska jag äta och fortsätta titta på faddergalan. Vad gör ni?

Puzz och Kram
//Zozzo

Annoying

Jag satte på ett skydd på min pekmobil idag, eller rättare sagt bytte. Nu har det redan flärpat sig i kanten, så himla irriterande. Nu skulle jag behöva byta skydd igen, men jag är ju lite snål, så får väl gå med det där ett par dagar iaf. Suck...

Nu ska jag titta på Biggest Loser.
Puzz och Kram
//Zozzo

30/11-09 Måndag

Idag gick jag upp sent. Huvudvärk, inget bra tecken. Gav mig av till kiropraktorn och väl i den stad jag skulle tog jag ett kort på hur dagen kanske kunde tänkas bli.
I Enköping.
Ser inte så positivt ut va? Nej, grått och trist och en högst ordinär dag skulle jag vilja säga. Hittills har inget spännande hänt.

Det positiva är att jag blivit tillrättalagd och att huvudvärken äntligen börjat släppa. Och det känns mycket bättre i ryggen. Jag har en till inbokad hos kiropraktorn och sedan sa hon att jag nog är bra i ryggen igen. Jag hoppas på det =) Efter kiropraktorn tog jag tåget hem, hann precis med det, ibland ska jag ha tur =D

Väl hemma i byn igen så ringde jag vänner för att kolla om det var någon som hade lust att ta en fika. Jag fick tag i två stycken som gärna gjorde mig sällskap. Jag tog en macka och en kaffe. Det var verkligen jättetrevligt att sitta och snacka ett tag =)

Nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat lite småsaker. Blir bara en lugn kväll tror jag.
Puzz och Kram
//Zozzo


Bråttom?

Jag vet inte. Men det känns som om jag har det. Ska till kiropraktoprn idag, ska bli så himla skönt. Har känt hela helgen att jag suttit fast. Kanske därför jag haft så himla ont i huvet också. Känns som jag har knaprat huvudvärkstabletter, fast det har jag ju självklart inte gjort. Har tagit max två om dagen, men ändå.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sätta fart med allt annat som ska göras. Hoppas på en bra dag, hoppas ni andra får en fantastisk och härlig dag!

Puzz och Kram
//Zozzo

Godnatt!!

Nu ska jag gå och sova! Ska bli så skönt med en hel natts ostörd sömn :) Borta bra, men hemma bäst! Det heter nog så av en anledning.

Haft en underbar helg, hoppas ni haft detsamma! Sov så gott och dröm sött!
Puzz och Kram
//Zozzo

Kvällsmys

Jag satt och myste framför Filip och Fredrik. Det var riktigt spännande, tråkigt att inte utmanaren vann, det var ju så nära. Jag myste med en kopp te och en tallrik med glass. Jag och vännen kom över en jättegod glass nere i Malmö. Så himla god så nu fick jag lov att köpa hem den. Det farliga med den är att jag skulle säkert kunna sätta i mig hela byttan på en kväll. Och det är nog ingen vidare bra idé med tanke på att magen nog inte skulle må något vidare.

En glass som är supergod :)
Har ni provat den??

Vad tyckte ni i så fall??


Puzz och Kram

//Zozzo


Derby i Hockey

Pratade med mamma och pappa. De var förvånade att jag var hemma så tidigt. Jo, men det var så skönt att åka tidigt och på så sätt vara hemma tidigt :) Pappa skulle ner och kolla derby i hockey mellan BHC och ESK i div 1. Han undrade om jag ville haka på. Självklart tänkte jag, jag ska ju bara ta det lugnt och det är alltid roligt att titta på hockey :)

jag tyckte jag ändå bylsade på mig kläder, men lite lite kanske. Derbyn är ju alltid spännande, men detta derby var inte så spännande. Det blev utklassning från bortalaget ESK. De vann med 1-6. BHC hade inte riktigt flytet och spelet med sig, både tekniskt och i snabbhet.


ESK de vita och BHC de gröna.

Efter hockeyn var mina tår lite kalla, men jag gick upp till centrum och handlade lite. Jag gav mig av hemåt sen och slängde in en fiskgratäng i mikron och sedan slog jag mig ner i soffan för att kolla på kvällens avsnitt av Gossip Girl.

Puzz och Kram
//Zozzo

Boksignering på Hansakompaniet

Väl uppe vid bokaffären som var Bokia ställde sig min vän i kö på boksignering. Jag kollade efter Andreas Carlssons bok och valde två st att köpa med mig hem. Sen joinade jag min vän i kön. Det var väldigt roligt att få träffa honom i verkliga livet så att säga, men jag snackade inte så mycket med honom. Fick lite tunghäfta så att säga.
Andreas Carlssons bok
Är så glad att jag äntligen fick en signerad bok av Andreas Carlsson. Jag var ju bara på besök i Malmö och då var det extra kul att få träffa honom där nere. Har lite svårt att få en bok signerad här uppe i mellersta Sverige runt Stockholm.

Efter signeringen så skulle vi ge oss av hem till gentlemannen. Vi skulle ta oss till ett torg som jag i nuläget inte kommer ihåg vad det heter med buss. Vi frågade en kille om han visste vilken buss vi skulle ta. Buss nr 5 tydligen. Vi gick på den och vännen frågade busschauffören om den gick till det här torget. Varav chauffören ger sig in i någon förklaring som jag inte riktigt hängde med i, men vad vi förstod så skulle bussen gå till torget.
När jag skulle lösa biljett så sa jag att jag skulle till det här torget då säger busschauffören helt plötsligt att bussen inte går dit utan då ska vi ta buss nr 35. Jag säger det till vännen, men hon hävdar att vi är på rätt buss. Jaja tänkte jag vi åker väl då.
När bussen ropar upp Rosengård ja då får jag skrattfnatt. De andra på bussen tittar på mig som om jag vore tokig. Ja det kanske jag är, men jag tyckte det var lite komiskt.

Vi hoppade av bussen ett par stationer efter och väntade på en buss tillbaka. Det här var andra gången under vårt besök i Malmö som vi åker fel med buss. =D
Vi fick vänta ett bra tag innan vi kunde åka tillbaka, jag stod och skrattade gott åt den här roliga lilla incidenten. Jag undrar om jag kanske har lite humor.

Puzz och Kram
//Zozzo

Promenad i Malmö

Jag och vännen gick till boksigneringen igår. Vi fick skjuts till ett torg som jag inte vet vad det heter. Sen gick vi till Hansakompaniet. Vi gick igenom en park och det var så härligt och inte alls kallt väder.


Så himla härligt. Det var riktigt skönt att promenera till Hansakompaniet. Väl där så gick vännen och jag och tog en fika. Det var jättemysigt.
Sedan gick vi upp till boksigneringen som började halv fyra.

Puzz och Kram
//Zozzo


Hemma från Malmö

Nu har jag kommit hem ifrån Malmö. Har haft en så himla bra helg. Det har varit jätteroligt och träffat på en massa underbara människor. Jag har minnen för livet och en massa garv i bagaget =D Jag hoppas snart på ett återseende utav staden, men det blir någon gång till våren, för nu innan jul hinns det nog inte med.

Just nu sitter jag i sängen och bara degar. Åkte hem med 07:14-tåget ifrån Malmö och var på Cantralen i Stockholm ungefär tjugo i tolv. Jag har sovit det mesta av tågresan vilket var himla skönt för då gick det fort =) Sen blev vi hämtade av min väns far, så himla gulligt och snällt av han.

Nu ska jag bara vila en liten stund, sen så ska jag upp och handla. Tror jag glömde kvar min tandkräm där nere och sedan behöver jag frukost och lite så till imorgon oxå. Får se vad som händer annars, är helt utpumpad och vill nog bara ta det lugnt.

Puzz och Kram
//Zozzo

Nu är det strax dags..

Nu ska vi beställa taxi och åka strax :) Min kompis ska sjunga karaoke och jag lär ju befinna mig på dansgolvet mestadelen av kvällen.
Hoppas på en jätterolig kväll. Här ska partas järnet.

Puzz och Kram
//Zozzo

Snart är det dags för utgång..

Snart ska vi ut, eller ja runt tio. Men jag lär inte hinna blogga något mer innan vi drar. Måste ju göra mig iordning och lite så. Vi ska ut till ett ställe som heter Swing Inn här i Malmö. Jag är helt exalterad över det, för tydligern är det 28-årsgräns och jag är inte riktigt i den åldern, men det ordnar sig nog iaf =)

Vi har kollat på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jättebra tycker jag, men sen så körde vi ett kortspel samtidigt. Det var faktiskt riktigt roligt. Jag förlorade nog mest, men jag var nog oxå den som hade roligast. Fast jag är ju yngst och det är kanske så det är. Eller så är det bara crazy me =D

Bilder och så kommer upp imorgon tror jag. Vi åker hem härifrån Malmö tidigt imorgonbitti. Tåget går fjorton minuter över sju i morgonbitti. Här blir det inget sova av, men jag får väl sova hela tågresan upp. Eller så är det som vanligt att jag sitter och håller på med annat, t ex blogga eller läser bok. Nu har jag ju en jättebra bok att läsa också =D

Puzz och Kram
//Zozzo

Har en ny bok

Nu har jag äntligen införskaffat en ny bok. Av självaste Andreas Carlsson. Jag fick en signering och jag införskaffade en till en vän också. Min vän tog ett foto av han och mig tillsammans. Det var riktigt skoj =)

Nu sitter vi och varvar ner, kollar på Harry Potter med mina vänner och små smuttar lite på en shots. Jag har redan sett den, fast den är riktigt bra så jag ser den gärna igen.

Nu ska jag titta på filmen, hörs kanske senare!!

Puzz och Kram
//Zozzo

Ut på stan

Nu ska vi strax ut på stan här i Malmö. Sätta oss på något mysigt café, gå på bolaget och hämta ut biljetter till tåget hem. Ska fylla på min mobil också och sen ska jag på en boksignering på Hansakompaniet.
Jag längtar att få köpa den här boken. =D

Kan kanske få ta ett fotografi också. Det vore roligt.
Puzz och Kram
//Zozzo

Sen morgon..

Det blev lite sen morgon. Blev ju en sen kväll/natt! Vi var ute på en liten promenad igår natt :)
När vi är ute på Nattpromenad.
Det är mörkt. Men det var inte speciellt kallt, faktiskt riktigt skönt att vandra längs gatorna.

Gamla gayklubben Deep.
Fotade gamla ayklubben Deep, alltså där den låg förut de har ju flyttat på den till ett annat ställe. Jag var där för ungefär 2,5 år sedan. Jättetrevligt ställe.
Det röda staketet vid Deep.
Tog ett kort på det röda staketet. Tycker att det ser lite lyxigt ut.
Det var en riktigt trevlig kväll/natt igår. Är så himla glad att jag har varit med om det jag var med om igår, även fast jag gärna hade hälsat på juryn.

Puzz och Kram
//Zozzo

Paus och Duellen I Idol

Under pausen slussades vi alla ut i entrén på Malmö Arena. Det blev varmt fort. Vi gick runt lite. Vännen gick på toa medan jag stannade och ringde min mamma. Tror du inte att hon när hon är där nere ser Anders Bagge och Laila Bagge i en hiss. Det var lite trist att jag inte fick se dom på nära håll också.

Köpte lite snask och sen gick vi ner i Malmö Arena där min vän tog lite bilder på mig.
Jag står i Malmö ArenaJag i mitten av Malmö Arena där de ställt upp en slags scen som de hade kameror på.

I duellen hamnade Calle och Mariette. Det var riktigt nervpirrande. Jag tyckte Mariette var bäst i duellen, men Calle fick stanna kvar.


Efteråt tog vi bussen tillbaka till Gustav Adolfs Torg. Sedan skulle vi ta bussen till ett annat torg, men vi hamnade på ett äventyr istället.

Vi blev hänvisade till en buss av en annan busschaufför, men den bussen gick ut någonstans som vi inte alls kände till. När vi väl frågade så visade det sig att vi satt på helt fel buss och sedan mötte vi den sista bussen tillbaka. Busschauffören på den buss vi satt på var så snäll och skjutsade oss så att vi gensköt den bussen och till slut kom till rätt ställe.

Puzz och Kram
//Zozzo

I Idolstudion i Malmö Arena

Vi kommer in i Malmö Arena och börjar leta efter våra platser. Vi fick faktiskt rätt bra platser, men hade gärna setat ännu närmre scenen. Fast jag är nöjd.
Här satt vi i Malmö Arena.
Rätt fin utsikt fram till scenen, förutom när folk höjde upp plakat i luften för då var det lite jobbigt faktiskt.

Sitter en bit ifrån scenen.
Det var helt klart värt det att åka hela vägen ner till malmö för att gå på Idol. Jag tyckte att det var helt underbart och Idolerna skötte sig jättebra. Juryn hade mycket rätt som vanligt, och jag höll med om det mesta eller allt faktiskt, men de är ju proffs.

Puzz och Kram
//Zozzo

Idolmiddag

Först skulle vi ta oss till Malmö Arena. Självklart missade vi bussen. Jag blev superstressad som vanligt. Beställde taxi, den kom inte som den skulle. Ännu mer stressad, hatar verkligen att vara sen, hellre en halvtimme för tidigt än fem minuter sen. Sen kom taxin och vi hann till klockan var ungefär fem över fem. Middagen började fem. Inte hade jag behövt stressa, det var ju massor som kom senare än oss.

Rosie när vi ska äta middag på Pallisad i Malmö Arena.
Jag på Palissad i Malmö Arena.
Här är vi innasn middagen bärs in. Fick två glas Cola eftersom jag valde det alkoholfria alternativet. Vilket min vän också gjorde.
Var rätt hungrig så jag fick tyvärr ingen bild på den goda huvudrätten. Det var oxfile med potatiskaka och lite rotfukter och någon sås. Jättefint upplagt. Men efterrätten som var riktigt god fick jag en bild på innan jag hann sluka den med :)
Efterrätten på Pallisad på Arenan i Malmö.
Vaniljpannacotta med bärkompott. Det var supergott. Läckert.

Puzz och Kram
//Zozzo

Ikväll blir det Idol

Jo precis. Inget ovanligt med det kanske, förutom att denna gång blir det live. Ska bli så roligt och spännande =D Är helt i extas, blir säkert ännu värre när jag väl kommer dit.

Har precis målat klar naglarna. Nu sitter jag och väntar på att kompisen ska bada klart så att jag kan hoppa in i duschen. Sen blir det att göra sig iordning för kl halv fyra ska vi röra oss till bussen. Vi kommer vara framme vid Malmö Arena kl fem i halv fem. Fem blir det middag. Vet inte vad, men det blir säkert något gott :) Senast kvart i åtta ska vi vara inne i lokalen för då stänger de dörrarna.

Det är så spännande, bara fyra idoler kvar nu, vem ska åka ikväll? Jag vet inte, jag har ingen aning, för de är ju så jämna och skitduktiga allihop. Och jag kan säga att jag har ingen favorit. Jag gillar alla. Så den som inte presterar tycker jag ska åka ikväll.

Puzz och Kram
//Zozzo

Goddag :)

Jag har sovit länge idag. Kan bero på att det blev så lite sömn natten till igår. Jag gick upp halt tolv. Och det blev lunch direkt istället för frukost.

Nu ska jag måla mina naglar och sedan ska jag börja göra mig iordning. Jag har kollat upp busser och så så vi vet hur vi ska åka när vi ska till Malmö Arena.

Smell ya later...
Puzz och Kram
//Zozzo

Nighty

Efter att ha glufsat i mig en massa glass så är jag nu rätt mätt. Så jag tänkte gå och göra mig iordning och sedan gå ner och krypa ner i sängen. Jag är helt slut nu och behöver verkligen få sova till imorgon bitti.

Hoppas på en bra natt och många fina drömmar :)

Godnatt och Sov så gott!
Puzz och Kram
//Zozzo

Glee och dipp

Kollade på mitt favvoprogram Glee med min vän. Gentlemannen åkte iväg på jobb tidigare ikväll så för tillfället är vi ensamma. Vi myste till med dipp och grönsaker.

Visst ser det gott ut =D
Det här är ett av mina favoritsnask. Jättegott men inte alls så himla onyttigt.

Puzz och Kram
//Zozzo


Storhandling, middag och film..

Jag och vännen åkte iväg till Willys för att handla lite mat och så. Vi hade faktiskt riktigt roligt under vår tur på Willys. Jag var väl lite speedad, men vi tyckte faktiskt rätt lika jag och vännen :)
Här är vi och handlar på Willys
Blev en rätt så fylld kundvagn. Alla varor lite huller om buller.

Medan jag låg och sov en stund så lagade vännen middag till mig och gentlemannen vi bor hos. Och det är jag väldigt tacksam för att jag fick sova en stund =D
Vår middag torsdag den 26/11
Visst ser det gott ut. Okej inte så proffsigt upplagt, men det får ni skylla på mig. Köttfärssås och spaghetti, det var verkligen supergott :) Jag är så nöjd med maten och jag tror min vän blev glad för att vi sa hur gott det var.

Vi kollade på en film också medan vi åt. Den här filmen valde jag kan jag nog säga. Vi valde den, eller jag, innan vi bar upp våra matkassar.
Film vi kollade på till middagen.
Har ni sett filmen?

Jag tyckte faktiskt att den var lite tråkig emellanåt, men den hade också sina roliga ögonblick. Men båda huvudskådespelarna har varit med i mycket bättre filmer än denna.

Puzz och Kram
//Zozzo

Efter tidig lunch

Jag kan ju säga att vi var inte lite hungriga när vi kom fram till Malmö. Det blev ju så tidig frukost. Så efter att vi hade blivit upphämtade av gentlemannen själv så åkte vi in på Donken.
Efter vi ätit vår frulle/lunch
Här är efter vår festmåltid. Det var yummie, Älskar Donken, bara det inte blir för ofta.

Nu har jag varit inne hos kompisen i badrummet medan hon har badat. Vi har snackat lite seriösa tunga grejer och sedan lättade vi upp det med lite vanligt tjejsnack. Jag ser så fram emot hela vistelsen här nere. Det kommer bli så skoj. Snart ska vi iväg och handla lite.

Puzz och Kram
//Zozzo

Väl framme :)

Vi kom fram till Malmö i helt skick och var väldigt uppspelta :) Vi var sist av tåget typ bara för att vi satt kvar medan alla andra sprang runt som yra höns.

På Malmö Central
Espresso House på Malmö Central. Det såg väldigt mysigt ut. Nästan så att jag hade velat slå mig ner om inte vår skjuts hade väntat på oss.

Utsidan av Malmö Central
Bild tagen utanför Malmö Centralstation. Vår skjuts håller på att packa in väskorna i bagageutrymmet. Det känns härligt att vara tillbaks. Det var alldeles för längesedan.

Åkte förbi en poliskontroll
På vägen hem till killen vi ska kvarta hos hela helgen så åkte vi förbi en poliskontroll. Fick ju bara lov att ta ett kort. Det är inte ofta vi ser någon av de här ha poliskontroll i mina hemtrakter.

Puzz och Kram
//Zozzo

Dimma?

Nej bara ett skitit fönster på X2000 på väg till Malmö. Precis stannat till i Lund.
Stationen
Det syns inte här, men här får vi första skymten av en strålande sol =D

Puzz och Kram
//Zozzo

Väder..

Jo jag undrar vad det är för väder i Malmö när vi kommer fram. Alla ställen vi åkt förbi på vägen har det verkat regna. Vi lämnade Tranås för ca 25 min sedan och dä regnade det och det verkar regna än. Det känns lite trist.

Och nej jag har inte slumrat något än. Jag har faktiskt inte ens försökt, har varit alldeles för upptagen med nya datorn =D Sitter och spelar Uno på http://www.king.com. Ett spel som jag har fastnat för för tillfället :)

Nu stannar tåget snart i Nässjö och det är grått på himlen, svårt att säga om det regnar.

Puzz och Kram
//Zozzo

Nu är vi på väg :)

Nu sitter vi på tåget. Har precis ankommit till Norrköping, så det har gått ungefär en timme och tio minuter av resan. Vi ska ankomma till Malmö 09:56 enligt biljetten och enligt tågets chaufför ska vi ankomma 09:46. Det blir spännande att se när vi ankommer till Malmö.

Nu är vi iaf på väg och det känns så spännande. Pappa ska ha stort tack att han skjutsade oss in till Centralen. Älskar dig pappa <3.


Min kompis på tåget :)

Sen lovade jag att slänga upp en bild på mig själv precis efter jag gjort mig iordning och kände mig mer död än levande.


Jag tänkte att jag skulle slumra en liten stund precis som min kompis här bredvid, men har ju precis druckit en kaffe så det kanske inte blir så lätt precis.

Puzz och Kram
///Zozzo

Zombie

Ja så känner jag mig. Lägger upp morgonbild senare. Har bara sovit i ett par timmar. Men det går. Får väl sova på tåget ner. Pappa kommer snart och hämtar. Ska bli så roligt att få komma iväg :)

Undrar hur trött jag hade varit om jag dygnat istället, för jag känner mig tröttare nu än vad jag gjorde när jag gick och lade mig. Men det kanske blir ändring om ett tag =D

Smell you later..
Puzz och Kram
//Zozzo

Sussa gott!!

Nu ska iaf jag gå och sova. Hoppas på några timmars sömn iaf =D

Puzz och Kram
//Zozzo

Efter rasten

Nu har jag tittat på Biggest Looser och det är bara så himla bra. Jag gillar att få se människor lyckas och så är det så känslofyllt och de kämpar verkligen. Förutom att det finns en kille som jag inte tål där, Neil, men det är bara för att han var så taskig i ett program och det tål jag bara inte.

Nu ska jag sätta fart och packa igen. Det är inte så mycket kvar nu. Men polarn skulle ringa och säga hur det blev sagt med täckena. Men som sagt jag har ju redan bestämt att jag inte tar ned något eftersom min rygg pallar inte för mycket packning. Det blir för mycket att släpa.

Puzz och Kram
//Zozzo


Får ej plats

Jag förstår inte riktigt, men jag får inte plats med saker och ting i min väska. Även fast jag är supernöjd med den, så har jag ett par stövlar med mig och de tar en stor plats. Sen fick vi reda på att vi måste ta med oss täcke och min fråga är hur fan ska jag få plats med det? Jag kommer inte packa ner något täcke eller kudde utan jag får helt enkelt lösa det när jag kommer ner i så fall.


Får väl helt enkelt ta in på hotell om det inte går att lösa på något annat sätt. För jag tänker fan inte släpa, tyvärr. Och jag kommer inte ge mig på den punkten. Då får jag väl köpa nytt täcke och kudde där nere då.

Puzz och Kram
//Zozzo

Nya datorn hemlevererad

Jepps. Pappa kom hem med den till mig. Och med honom var Poppe. Som blev alldeles överförtjust över att se mig idag.

Jag är eld och lågor över den. Det ska bli så kul att börja lattja med den här lilla prylen, prylgalen som jag är =D

Nu ska jag börja packa lite. Så att jag får ngt gjort. Åker ju härifrån fyra imorgonbitti. Tåget går kl fem ifrån Stockholm Central. Jo det är lite tidigt, men det positiva var att biljetten var billig. 95 kr och då får vi ta att det blir tidigt. Kanske har tur också att det inte är många med tåget så att det blir gott om plats :) Och min pappa är världens snällaste och skjutsar oss in till tåget eftersom att pendeln inte börjat gå vid den tiden.

Så nu måste jag börja organisera mig och börja packa.. Smell you later...

Puzz och Kram
//Zozzo

Äventyret slutfört

Nu har jag varit uppe i centrum klart. Shit vilken pärs. Drog på mig höstjackan eftersom jag är lite krasslig, men shit vad svetten började rinna.
Nu är iaf medicinlagret påfyllt.

Så nu hoppas jag att jag kan hålla sjukdomarna borta :) Plus att jag har nässpray hemma ifall att det skulle behövas. Sedan var jag in på Lindex en snabbis och köpte underkläder. Och så en snabbis in på skoaffären och kollade efter skor.

Shit det var jobbigt. Det fanns så många jag ville ha med mig hem.
De här blev det, bara ena med på bilden och det är för att jag blev så ivrig på att visa vilka det blev så den andra ligger kvar i kartongen. Är supernöjd med mitt köp. De är rosa på undersidan, det tyckte jag var ballt =D

Nu ska jag äta lite innan jag svälter ihjäl.
Puzz och Kram
//Zozzo

Ögonen off

Här har jag precis gjort mig iordning för att knata upp till centrum.

Väl i centrum så ska jag gå till apoteket och bunkra upp med medicin, i förberedande syfte eller mer så att jag inte blir ännu sjukar. Dumt eller??

 

Jag tror inte det, lite c-vitamin, halstabletter, hostmedicin och lite så. The war is on. Jag vill bli frisk nu. Här ska kämpas mot virus och bakterier, you name it.

 

Nu ska jag studsa ut till bilen och hämta en sak och sedan ska jag upp till mitt kära centrum och handla.. Smell you later...

Puzz och Kram

//Zozzo


091125

Idag är det mycket bättre, men lite krasslig i halsen. Ska upp till apoteket och köpa lite medicin för det så jag åka till Malmö. Det verkar som det blir av :) Ska bara ringa kompisen och kolla så att hon är frisk oxå. Det vore ju too bad om nu hon insjuknat när jag precis blivit frisker igen.

Sitter och försöker vakna till. Var upp tidigare, men så somnade jag om. Så jag tar det bara lugnt nu, sen blir det in i duschen och fixa sig och fixa lite andra saker.

Puzz och Kram
//Zozzo

Idag igen..

Blir tidig kväller idag oxå. Måste ju tänka på att vila så mycket som möjligt. Även fast idag har jag känt mig betydligt mycket bättre än vad jag gjorde igår. Hoppas bara att tillfrisknandet håller i sig. Håller tummen hårt =D

Har kollat på Ugly Betty på tv. Verkligen gillar den serien. Men det var längesedan jag hade en chans att kolla på den. Men nu ska jag fixa mig för kvällen så får vi höras imorrn igen!

Godnatt och Sov så gott!!
Puzz och Kram
//Zozzo

Bättre och bättre

Det lutar åt att det blir Malmö. Men kan inte ropa hej riktigt än. Fast febern är helt borta nu och det känns faktiskt riktigt bra, men har liten tendens till ont i halsen och snuva. Så det känns väl inget vidare. Men är väldigt hoppful!!


Har verkligen längtat efter den här resan. Och jag har pratat med vännen jag ska åka med och hon och jag har kommit överens om att vi ska ta det lugnt om vi nu åker. Vilket jag hoppas och tror att vi kommer göra :) Har verkligen längtat ihjäl mig och så kommer den här skiten. Jag som aldrig, peppar peppar ta i trä, blir sjuk, eller väldigt sällan iaf.

Men jag märker mer framåt kvällen hur det lutar, det är ju då det brukar bli som värst. Men som min mammas kompis sa att om det är så som hennes dotter hade haft då kommer jag vara bra till torsdag :) Hoppas hoppas hoppas!!

Puzz och Kram
//Zozzo

Bättre..

Jag är bättre idag. Har ingen feber. Yehoo!
Men känner mig ändå inte riktigt frisk, men det hoppas jag är över till imorgon, lite nässpray och så bara :) Så att det blir mest att ligga och ta det lugnt idag med faktiskt. Tråkigt värre, men inget att göra åt...

Jag känner på mig att jag är frisk till vi ska åka och jag längtar verkligen efter att få åka ner till Malmö. Träffa alla gamla bekanta där nere, bekanta mig med staden mer än vad jag gjort förut och bara ha roligt =D Så jag håller tummen att jag är helt frisk imorgon.

Puzz och Kram
//Zozzo

Tidig kväller..

Idag blir det att gå och lägga sig tidigt. Det är bra att sova så mycket som möjligt när man är sjuk och det är ju bra att följa det :) Sedan känner jag mig ju inte så himla pigg så jag orkar vara uppe länge. Men jag hoppas på bättring imorgon :)

Har duschat nu ikväll, det var himla skönt att tvätta av sig all svett och ofräschhet. Så jag känner mig lite piggare och febern dalar neråt igen, fast det kan ju bero på att jag tagit en bamyl koffein.

Godnatt!!
Puzz och Kram
//Zozzo

6 månader

I all villervalla med en här jävla febern som jag dragit på mig glömde jag helt bort att jag har varit rökfri i sex månader. Grattis till mig =D Det känns himla bra.

Det är konstigt med den här sjukdomen eller vad det är jag dragit på mig, men jag har bara feber och näsan lite snorig. Hur konstigt är inte det? Har jag aldrig varit med om förut. Jag har vilat mycket idag och förhoppningsvis så är det bättre imorgon så jag inte behöver sälja biljetterna till Idol i Malmö.

Puzz och Kram
//Zozzo

Sjukling..

Försöker ligga till sängs så mycket som möjligt. Fick samtal från vårdcentralen och det är nog inte Svinis. Man skulle ligga på över 39 graders feber och hosta, ont i halsen. ledvärk m.m. Och det har jag ju inte. Än i alla fall. Det känns lite bättre nu, än vad det gjorde i morse.

Hoppas på att jag är frisk imorgon :) För i så fall blir det malmö :)
Puzz och Kram
//Zozzo

Osis..

Jag har drabbats av feber, 38,5. Jag som typ aldrig har feber, känner mig helt sänkt.
Tänk om jag dragit på mig Svinis. Det ska inte vara så roligt har jag hört, eller så är det bara en vanlig sjukdom. Vad jag vet så har jag inte träffat på någon som har Svinis, men vad vet jag. Otur om det skulle vara det. För i så fall kan jag inteåka till Malmö :(

Jag som har längtat så. Då är det bara att avboka biljetterna. Jävla otur.
Puzz och Kram
//Zozzo


Lite krasslig..

Jo började med halsen. Kände inget tidigare idag, men så här fram emot kvällen kom det onda smygande. Jag brukar inte bli förkyld så ofta, det vore väldans oturligt om det skulle komma nu. Ska ju snart ner till Malmö. Vad jag längtar :) Det ska bli så skoj. Så bort bort dumma förkylning eller vad det nu är. Lite snuva oxå, men jag hoppas det inte blir värre. Tvi tvi.

Har diskat och rensat lite så snart ska jag krypa i säng. Ser fram emot morgondagen och hoppas på solsken :)
Puzz och Kram
//Zozzo

Min guldklimp


Visst är han fin. Helt bedårande. Jag älskar min häst.
Vi tog en promenad på en halvtimme. Blev så himlans varm av det. Även fast vädret var inte med oss, det regnade. Jag börjar undra när det här regnandet ska sluta. Marken klarar snart inte mer. Det är ju så himla lerigt överallt.

Nu ska jag diska och sen städa lite.
Puzz och Kram
//Zozzo

Räddaren i nöden :)

Min mamma. Hon hänger med upp till hästen. Så jag hinner rida innan :)
Har kanske gjort bort mig lite. Men äh va fan. Det kan jag bjuda på. Men jag tål bara inte att människor klankar ned på andra, man kanske ska se till att hålla rent framför sin egen dörr först. Jag vet vi har åsiktsfrihet här i Sverige, men jag tycker att vi kan väl försöka att höja andra människor än att gå in för att sänka dem.

Det är bara min egna lilla åsikt i det hela, sen säger inte jag att jag alltid är bra på att höja andra. Men jag försöker tänka på det och att vara snäll mot alla, eller iaf så många det går. Sen att jag kanske blir utnyttjad på vägen, so may be it, men jag lär mig det och går en erfarenhet rikare ur striden.

Nej nu måste jag skynda att göra mig iordning för min räddare i nöden kommer strax och hämtar mig =D
Puzz och Kram
//Zozzo

Vad jag göra?

Jag fattar inte. Tiden bara rinner iväg. Tyckte jag hade så gott om tid. Nu helt plötsligt blir det stressigt. Hästen ska jag ju göra idag oxå. Men fick reda på att ridhuset är upptaget mellan fem och sju. Och det är inte så roligt att rida ut mitt i det becksvarta.

Jag ska äta lite nu iaf. Sen får jag se om jag åker upp ännu senare.
Puzz och Kram
//Zozzo

22 november 2009

Det är grått och trist ute. Passar mitt humör idag. Känner mig helt sänkt. Känner mig superstressad inför resan till Malmö. Det är nästan så att jag avbokar hela skiten och bara kryper ner under täcket hemma och gömmer mig. Är så trött just nu och vill bara sova, men det går ju inte för jag har massor att göra.

Idag har jag tvättstugan, ska diska och så ska jag städa. Har hästen idag också. Så det är fullt upp och inte bättre ser det ut att bli. Har fullspäckat schema fram till torsdag när jag åker.

Missförstå mig inte, det ska bli så roligt att få komma ner till Malmö igen. Har verkligen saknat staden och lugnet där nere. En helt annan atmosfär om jag så säger. Men nu ska jag ta och fortsätta med min trista dag.

Puzz och Kram
//Zozzo

Dags att natta

Nu ska jag krypa i säng efter lite nedvarvning med att plocka ihop tvätten till imorgon. Ska bli skönt att få sova. Har varit en full dag med massor av roliga stunder :)

Puzz och Kram
//Zozzo

New Moon


Vad ska jag säga? Självklart älskade jag den. Den var bara så himla bra. Och jag vet att jag kommer få abstinensbesvär innan den kommer ut på dvd. Så det kan bli så att jag blir tvungen att gå och titta på den en gång till.

Tiden gick alldeles för fort och helt plötsligt var den bara slut. Nu sitter jag bara och väntar på att nästa del ska komma ut på bio. Jag längtar så.

Puzz och Kram
//Zozzo

Fullspäckad dag

Åkte in till Kista med två vänner.

Min bästa kompis
Väl i Kista började vi gå i affärerna. Jag hade stora spenderarplånboken med mig. Men som vanligt så hittade jag nästan ingenting jag ville ha. Till sist hade jag fått ihop två tröjor som jag köpt :) Iaf något nytt.

Sen gick vi och åt, jag åt Sushi. Det var himla gott. Wasabi är ju så himla gott till, men råkade ta för mycket några gånger och aj vad det kändes i snoken. Men men rensade rören iaf =D

Efter det gick vi och hämtade ut biljetter till bion och gick runt lite. Sedan gick vi till Waynes och fikade. De är verkligen det bästa fiket, enligt mitt tycke iaf.

Mumma :)
Mumma vad himla gott. Magen stod i alla fyra hörn.

Puzz och Kram
//Zozzo

En glad överraskning

Solen skiner ute. Är inte det en överraskning så säg. Jag är jätteglad över det. Känns som om det var år och dagar sedan. Är liksom lite trött på det här gråa trista vädret.

Att solen skiner kanske också är ett tecken på att resten av dagen kommer vara toppen :) Jag hoppas det. Vi ska nämligen till Kista. Självklart blir det lite shopping och att äta middag där man kan välja vad som helst nästan :) Sen så blir det bio. New Moon, å vad jag längtar. De som redan sett den säger att den ska vara så bra. Jag har ju redan lästa alla böckerna så jag tror faktiskt också att den kommer vara bra =D

Dags att äta ngt och sedan börja göra sig iordning lite smått.
Puzz och Kram
//Zozzo

Krypa i säng..

Jo för nu är jag så trött så jag knappt kan gå. Vet inte vad som hände.
Av de två idoler som fick sjunga om så tyckte jag att det var rätt som åkte. Men annars gillar jag Reza skarpt. Hennes röst är helt underbar tycker jag :)
Ser fram emot nästa vecka dock. Men det är tufft. Jag gillar alla idoler.

Sov så gott!
Puzz och Kram
//Zozzo

Blev full fart..

Var uppe i stallet och red. Jag red ut. Det mörknade fort. Det blåste en del, men det var inte kallt. Så det var riktigt skönt att rida ut :)
Sen åkte mamma och jag till en hästsportsbutik och handlade lite. Efter det blev det fort hem och göra sig iordning för att kunna möta kompisen och äta middag tilsammans. Det blev Kina-restaurangen =D

 



Smarrigt värre =D Blev mätt som satan.
Sen snabbt hem och bänka sig framför soffan och kolla på kvällens avsnitt av Idol. Nu väntar jag på resultatshowen. Det blir nog tufft ikväll. Jag tyckte alla var bra ikväll.

Puzz och Kram
//Zozzo


Vaken?

Ja jag tror det. Svårt att säga, men piggnar nog snart till. Sov länge idag. Men det är bara för att jag inte sovit något bra de andra nätterna, fast samtidigt kan jag inte sova igen tiden jag missat för då blir jag bara seg av det istället. Men men nu är skadan redan skedd, och jag känner mig rätt så pigg :)

Vaknade med lock för ena örat, skönt, inte. Och jag har försökt att få bort det, men det går inte. Det susar i örat och det är inte så roligt. Känner mig lite handikappad när jag inte hör ordentligt.

Ska snart upp till hästen. Ska rida för första gången på mer än två veckor. Jag har inte ridit sen den där oturliga avramlingen. Så det ska bli skönt att sitta på hästryggen igen. Jag har längtat =D Det ska bli så roligt.

Puzz och Kram
//Zozzo

Vad skönt det ska bli..

Att få sova ut imorgon :) Jag riktigt längtar, ska snart krypa i säng.
Har varit iväg på hudvårdskurs idag, hos min mormor. Det var riktigt trevligt och skoj.


Kom hem precis innan Glee började. Jag hade hunnit med och handlat hem frukost också innan. Kvällens program var riktigt bra.

Men nu gör sömnbristen sig påmind, så dags för sängen.
Puzz och Kram
//Zozzo

Lite bättre..

Med sömnen i natt. Jag känner mig piggare. Men får se hur jag känner det senare.
Jag ska strax åka in till min mormor och hålla en hudvårdskurs. Hoppas att det går bra :)
Men nu måste jag skynda mig att göra mig klar.

Puzz och Kram
//Zozzo

Hoppas på att få sova..

Nu hoppas jag att jag får sova ordentligt i natt. Har blivit lite dåligt med sömn två nätter i rad nu och det är inte så bra för mitt välmående.
Idag har det mestadels regnat, vilket är väldigt jobbigt för både kropp och själ. Jag vill ha lite snö så det blir ljust och kyla så att det fryser till i marken. Som det är nu är det lerigt överallt, gräsmattorna är rena lervällingen och mörkret äter upp mig. Jag brukar inte be om vintern, men snälla vinter kan du inte komma nu, det är dags.

Nu ska jag natta! Sov så gott!
Puzz och Kram
//Zozzo

Promenad i skogen

Ja det blev det, men även ut på åkern. Poppe stack iväg, jag efter och skrek att han skulle komma till mig. Inte lyssnade han, han ville ju till några hundar längre bort och leka. Ägaren schasade iväg han så då vände han. Jag höll på å skämmas ihjäl för att han inte lyssnade på mig. Så det blev koppel på resten av promenaden.


Här ska Poppe med mig hem. Självklart ska han sitta på passagerarsätet i fram. Så han har kolla på hur lill-matte kör.

Nu ligger han på golvet hemma hos mig och ser helt slutkörd ut. Kanske mest uttråkad.
Puzz och Kram
//Zozzo

Födelsedagsfika

Nu har jag varit iväg på födelsedagsfika hos min vän Annelie. Det var väldigt trevligt :)
Vi satt en bra stund och fikade och pratade.

Bölbärsmuffins och kaffe =D

Det har blivit lite kyligare ute. Blåser en del också. Men nu ska jag snart bege mig ut och gå med mammas och pappas hund.

Puzz och Kram
//Zozzo

UPP OCH HOPPA..

Yes, jag är vaken. Ja det är klart jag är, annars skulle jag väl inte sitta här och skriva. Lyssnar på musik som vanligt, håller på att vakna till liv. Kollade ut för en stund sen, det har regnat, ovanligt. Men det är rätt så ljust, så kanske att det klarnar upp idag och inte är så grått och trist som igår :)

Måste komma ihåg att dricka vatten idag, annars kommer huvudvärken smygande. Jag vet jag är inte den bästa på att dricka vatten, eller andra vätskor som läsk, mjölk. Men gillar sådana drycker som är vätskedrivande som té och kaffe, och det är ju kanske inte så bra, måste dricka mer vatten...

Just nu är det mysigare under täcket, eller jag kan tänka mig att det är det, ni vet så där varmt och mysigt =D Just nu sitter jag och huttrar framför datorn, inget vidare för fötterna på det här kalla golvet. Tur jag har en varm kopp té i händerna så jag inte helt förgås av kyla. Det vore ju tragiskt. Men snart så, ska jag hoppa in i en varm dusch, det jobbiga med det är att jag kan bli stående där ett tag. Helst skulle jag vilja ha badkar, krypa ner i varmt vatten, fan vad nice. Men har ju tyvärr inget badkar :(

Puzz och Kram
//Zozzo

Så skönt..

Nu är jag tillrättad. Det är bättre, men måste tillbaka iaf två gånger till. Så helt loss är det ju inte, men kan röra mig lite bättre nu :)
Det regnade när jag kom fram till den stad jag skulle till.

Så himla nice. Men det blev ju inte bätte, för när jag kom ut från kiropraktorn så regnade det ännu mer.
Men då var jag hungrig, så jag smet in på ett mysigt litet fik.

Efter att jag ätit en macka och druckit en vatten så var det dags för mitt fika.

Efter fikat gick jag till lantmännen. Men jag hittade inget roligt där. Sedan kom mamma och hämtade mig. Så åkte vi till en hästaffär, men de hade ingen hjälm i min storlek. Men de skulle få in på fredag. Så jag får återvända dit en annan dag. Måste ju he en ny hjälm. Tack och lov så kan jag ha mammas hjälm så länge :)

 

Sen hängde jag med mamma till ridskolan där hon rider. Det var väldigt intressant att kolla på den lektionen. Efter det åkte vi till stallet där vår häst står och kvällsfodrade. Sen hem och åt middag. Och nu sitter jag bara och varvar ner innan jag ska krypa ner i sängen.

 

Puzz och Kram

//Zozzo


Gäsp..

Nu är jag uppe. Men inte blev det många timmar i natt. Får hoppas jag klarar mig igenom dagen.
Men det ska nog gå bra :) Detta är vad jag ska göra...

* Till kotknackaren

* Kolla och skaffa ny ridhjälm eftersom den gamla gick sönder sist

* Kolla mammas ridlektion

* Utfodring av hästar på kvällen



Så förhoppningsvis blir det lite nya bilder ikväll som kommer upp =D

Puzz och Kram

//Zozzo




Så jävla puckad..

Nu har jag gjort det igen. Blir bara så trött på mig själv. Det jag inte har i huvudet får jag ha någon annanstans. Varför köpte jag mig en almanacka? Jo för att hålla reda på saker och ting, när jag har möten, ska iväg på event osv. Men nadå, måste jag kolla i almanackan oxå? Om någon frågar om jag kan ställa upp, vad svarar jag då, ja självklart, utan att tänka efter.
Så nu har jag varit duktig och dubbelbokat mig själv, igen. Suck. Blir så trött så jag skulle kunna skjuta mig själv i huvudet. Allvarligt alltså. Hur kan jag vara så klantig?
Vem drabbar det då? Jo mig. Så nu ligger jag och grubblar över hur jag ska lösa detta. Som om jag kan lösa det nu??

Det är ju för i fan mitt i natten. Det finns ingen jag kan ringa nu. Och vem drabbar det att jag ligger och grubblar då? Jo mig, självklart. Så då får jag brist på sömn oxå, och inte mår jag bättre utav det.
Men nu har jag iaf fått skriva av mig, så förhoppningsvis har jag släppt det här trubblet nu och insett att jag kan lösa det först imorgon.

Puzz och Kram
//Zozzo

Ny dator

Nu har jag suttit och kollat dator med min pappa i andra änden av telefonen. Så nu är det beställt och klart. Och jag är så glad, prylgalen som jag är. Jippie =D


Snygg va? Jag har redan blivit kär i den lilla godingen :)

Men nu ska jag natta. Sov så gott!!
Puzz och Kram
//Zozzo

Kolla in killen..

Det här är något jag snubblade över när jag var inne på aftonbladet och sen sökte på honom på Youtube. Älska det här. Jag får en konstig känsla i magtrakten när jag ser det här.

 Vad tycker ni? Är han bra?

Puzz och Kram

//Zozzo


Väntan..

Jaha, nu har jag kollat på det enda som fanns på tv idag. Och nej det är klart att det finns en massa program jag kan kolla på, men inget direkt intressant.

Ska läsa en liten stund, i väntan på att min far ska ringa så vi kan beställa en dator åt mig =D Det ska bli en sådan där bärbar liten sak, lätta att bära med sig och stoppa undan :)

Puzz och Kram
//Zozzo

Biggest Looser


Börjar nu kl 19:00 på kanal 5. Jag kommer sitta bänkad.
Kommer ni?
Varför??

Jag kommer kolla för att det finns inget annat på tv och sedan för att jag kanske kan lära mig något.

Puzz och Kram

//Zozzo


Smått och gott

Var upp och drack en kaffe på stammishaket. Träffade på några vänner oxå. Det var trevligt.
Hoppas att det går bra på anställningsintervjun vännen :)

Jag kom hem med en del smått och gott till ikväll.
Så god...
Så himla god mörk choklad.

 

Det godaste téet :)
Det här är gott i dessa mörka höstkvällar. Yummie :)

Så då har jag lyckats komma hem med det jag behövde idag, och det känns positivt att jag inte droppade hjärnan någonstans längst vägen idag oxå. Även fast jag kan säga att jag känner mig mer död än levande idag, men det är väl så man blir när man inte har så mycket att göra.

Puzz och Kram
//Zozzo


Förvirrad..

Ligger och läser en bok i godan ro. Ja för idag är en sådan där seg dag. Så helt plötsligt dimper det ner ett kuvert i brevlådan. Oj oj, brev till mig?! Nu blev jag ju nyfiken, vad kan det vara för spännande??

Öppnar kuvertet och det är från mitt försäkringsbolag, Skadeanmälan olycksfall. Ja ja, men gud vad roligt. Det har jag ju verkligen längtat efter. De första frågorna om namn och sådant är väl simpelt, men resten av frågorna då?
Okej, hur ska jag kunna veta om jag kommer få några bestående men av det här i framtiden? Om jag kunde sia om framtiden tror ni inte att jag skulle liksom ha lite roligare än vad jag har det nu? Framtiden kan alltid ändras. Och vem är jag att säga att det kommer se ut på ett vis eller annat.

Så summan av kardemumman är att jag måste börja fylla i den här jäkla lappen och skicka in till försäkringsbolaget. Och inte är det något som jag ser fram emot.

Puzz och Kram
//Zozzo

Skärpning..

Nu får jag verkligen skärpa till mig. En vän ringde och väckte mig. Eller väckte och väckte, hade redan vaknat av klockan men låg och halvslumrade. Men tur var väl det att hon ringde, för det går inte för sig att ligga och sova bort hela dagen.

Så nu är det bara att sätta fart. Ute är det grått som vanligt, men jag ska försöka palla mig ut iaf och få lite frisk luft. Känner att det skulle behövas. Har ju fått lite av den varan i helgen när jag har varit hos hästen, men annars har jag mest varit inne.

Puzz och Kram
//Zozzo

Natti Natt..

Nu ska jag gå å lägga mig. Känner av ryggen lite nu, men det blir väl så framåt kvällen.
Längtar till tisdag, hoppas liksom på förbättring.

Ikväll har jag sett Heartbreak Hotel på tv4. Det här är typ tredje gången jag ser den, verkligen en bra film. En sådan där film jag kan se om och om igen och en må bra-film om ni vet vad jag menar :)

Men nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen, även fast jag kan undra lite hur jag kan vara så trött med tanke på att jag inte varit vaken många timmar idag.
Sov gott allihopa!!

Puzz och Kram
//Zozzo

Piggnat till..

Jo och det är skönt. Förut kändes det som om jag skulle behöva lägga mig själv på hyllan och ta fram mig igen när jag har fått tillbaka energin igen. Usch, det känndes inte bra.
Men nu har jag varit duktig och diskat, ska gå med soporna snart och sen upp och handla lite till middag.

Puzz och Kram
//Zozzo

Troll i håret

Ja jag ser ut som ett troll just nu. Håret spretar åt alla håll. Tyvärr ingen bild på det, känner mig inte så fräsch direkt. Idag blir det bara en sådan där ta det lugnt dag. Det känns skönt det med :)

Just nu har jag Adam Lambert på på Spotify. Jag läste en annan blogg som hade en låt med honom och då blev jag fast. Så jag lade till alla hans låtar på min Spotify-lista, som by the way börjar bli väldigt lång nu. Måste göra en ny snart.

Nu ska jag söndagsfixa lite.
Puzz och Kram
//Zozzo

Dags att..

..sova. Ska bli så skönt. Det har blivit lite kyligare. Det är skönt att krypa ner i sängen då. Sen så ska det bli skönt med en natts sömn. Så är jag redo för nya äventyr imorgon =D

Sov så gott!!
Puzz och Kram
//Zozzo

Action

Ikväll blir det tv4s film, känner att jag vill ha lite action :)

Bruce Willis är ju lite läcker..

Så jag ska äta min middag och lagra upp med lite godis så jag får lite myspys mitt i all action :P



Puzz och Kram
//Zozzo


Stallet

Idag har det inte blivit mycket gjort. Men jag var upp till stallet med mamma.
Jag gjorde inte så mycket, ryggen besvärar mig fortfarande, men förhoppningsvis bättre på tisdag.


Puzz och Kram
//Zozzo

Blev länge i sängen

Jag hade ställt klockan till elva idag, men den ringde inte. Varför?? Jo för jag hade glömt att trycka in att den skulle ringa på lördagar och söndagar också. Så ja jag blev lite chockad när jag kollade på klockan och såg att den var halv två. Men samtidigt verkar det inte som om jag har missat något, för det regnar.

Idag blir det nog bara en sådan där lugn och tråkig dag skulle jag gissa.
Puzz och Kram
//Zozzo

Äntligen!!

Ja det säger jag. Eddie åkte ur Idol ikväll, vad jag har väntat på det. Han höll inte längre. Men, han höll på att överraska mig rejält ikväll. Han sjöng Takidas "Curly Sue", och det var riktigt bra ända fram till partiet där han måste ta i ordentligt. Där sprack det. Det är en mäktig låt som nog inte är den lättaste att sjunga.

Reza satt löst ikväll. Vad ska jag säga, jag tyckte det var helt rätt. Fast jag älskar Reza, hennes röst är bara wow. Men ikväll var det tyvärr inte bra. Om det inte vore för duetten som Erik gjorde med Tove så hade jag tyckt att han skulle sitta löst. Inte på grund av honom, för han är alltid bra, men låtvalet, det var absolut inte bra. Jag höll på att falla i sömn.

Längtar redan till nästa fredag, och nu är det tufft!!
Puzz och Kram
//Zozzo

Mysigt..

Efter att jag varit och kollat med batteriet, som jag fick lämna tillbaka eftersom de inte hade något som passade. Vilket jag tycker är lite jobbigt, så jag får försöka beställa ett batteri på nätet istället.
Gick därför och köpte en ny batteriväska någon annanstans.
Sen gav vi oss iväg till Barkarby Outlet.
Utanför Barbkarby outlet
Såg verkligen ut som om det skulle komma snö.

Gick in på Waynes Coffe. Älskar verkligen det stället. Kolla in det smaskiga jag beställde :P

på waynes coffe
På waynes coffe
Det var ett himla mysigt Waynes Coffe och vi satt i en egen liten hörna jag och vännen. Vi gick därifrån mätta och belåtna. Och väldigt nöjda.

Lite julstämmning?
Jag fick lite av en julkänsla idag. Det var riktigt nice. Annars tycker jag faktiskt inte att julen är något speciellt längre. Skrämmande att säga, men för mig infinner sig inte den där riktiga julkänslan som jag hade i mig när jag var mindre.

Vidare in på Kapp Ahl. Det var väldigt mycket fint där. Så det blir att återkomma dit så fort jag fått pengar igen :)Jag fular mig på kapp Ahl..
Självklart måste jag fula mig lite. Kompisen fotade. Ett minne för livet =D

Nu är det snart dags för Idol och det ser jag med spänning fram emot.
Jag vet vem jag vill ska åka ut, vem tycker ni??

Puzz och Kram
//Zozzo


Snart iväg..

Snart ska jag sticka iväg med en kompis till Barkarby. Måste byta ut ett batteri till kameran.
Usch hatar verkligen det här med extrabatteri. Det är jobbigt när det inte funkar. Det roliga med det här batteriet, om det nu finns något roligt, är att det går i kameran och verkar liksom passa, men så ska man sätta på kameran och den går inte igång. Blir jag inte lite galen då...

Idag är det ju otursdag, om man nu tror på sådant. Jag tror liksom att det besannar sig själv lite. Man går runt och är rädd för att någonting ska drabba en och ja då är det klart att det gör det oxå. Jag har aldrig haft några problem med fredagen den trettonde, det är nästan mer så att det är en turdag.

Puzz och Kram
//Zozzo

Glee

Dansscen ur Glee. Foto: Fox/TV4
Dansscen ur Glee. Foto: Fox/TV4

Älska, älska, älska. Vilken underbart härlig serie.
Eller vad tycker ni? Vilken är er favoritkaraktär?

Jag har ingen favoritkaraktär än, men jag bara tyckte hela programmet ikväll var så underbart. Jag älskar sång och dans. Dessutom var det roligt på sina ställen.
Jag känner på mig att det här kommer bli min favoritserie nu, eller iaf en utav mina favoritserier :)
Godnatt
//Zozzo

Grymt trött och besviken..

Jag vill bara krypa ner i sängen för nu är jag så grymt trött. Kan ju bli så när jag inte sovit tillräckligt tvä nätter i rad, och ja jag vet att det är mitt eget fel. Kan bara inte rå för att jag blir så uppslukad av en bok. Det är så härligt att läsa när det är bra, bara trist att det då tar slut så snabbt. :(

Ringde till min käre far här ikväll och tyckte att han kunde införskaffa en liten bärbar dator till mig. Inte så att han skulle betala den, utan det gör jag själv. Men han är något mer teknisk än mig och kan mer vad datorn behöver och så, ja så jag tyckte självklart det var en bra idé att be han fixa en åt mig.
Ja, bara det att det var väl mindre smart att höra av mig till honom när jag är så trött som jag är nu ikväll. Fast jag vill ju så gärna ha den där datorn.

Men summan av kardemumman blev att det blive ingen dator till mig ikväll iaf. Eller alltså ni förstår säkert att jag inte skulle få den ikväll, men jag ville beställa den så att jag kan få den snart. Vill ha, vill ha, vill ha!! Iaf så är jag grymt besviken, men det sägs ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Tycker inte om det ordspråket just nu bara...

Puzz och Kram
//Zozzo

Uttråkad...

Jag sitter här och är helt uttråkad. Sitter bara och väntar på att det ska börja något kul program på tv. Mörkret kommer så snabbt nu, och för att säga som det är så känns det inte så positivt. Måste börja med mina promenader igen, men idag orkade jag bara inte ta mig själv i kragen.

Letade fram sidan som jag var inne på förut, tänkte jag skulle försöka styla om min blogg lite. Var in på http://designadinblogg.se

Ändrade lite på min design, men orkade inte fixa iordning ordentligt. Får ta tag i det en annan dag. Men det är kul att fixa och trixa lite :) Jag börjar komma ihåg lite igen från webbdesignen =D

Det där med header var inte det lättaste, så det fick bara bli en vanlig bakgrundsfärg helt enkelt. Men jag ska lära mig. Och ja ombyte förnöjer ;)

Puzz och Kram
//Zozzo


Biblioteket och fika

Efter att ha varit klart i tvättstugan så bestämmde jag mig för att träffa en kompis. Behövde lämna tillbaka en bok också. Så vi möttes på biblioteket. Jag lånade några nya böcker eftersom det är skönt att ha nu när mörkret är här.

Tyskungen och en annan bok.

Det är väldigt bra för i anslutning till biblioteket så ligger det ett fik. Så vi beställde varsin kaffe och något gott att tugga på. Det var smaskigt värre =D
Här sitter Lotta och jag och fikar.

Det var himla härligt med fika och att snacka lite med vännen.

Puzz och Kram

//Zozzo


Tvättis..

Idag har jag tvättstugan, alltså nu. Jag höll på att försova mig, men behövde verkligen tvätta så det var bara att palla sig upp. Tur det, känner att jag håller på att vända på dygnet.
Det är inte mitt fel, det är böckernas fel, de är så bra så jag kan bara inte sluta läsa.
Älskar att läsa, men borde väl gå och lägga mig tidigare så jag kan läsa länge, om jag vore smart.

Puzz och Kram
//Zozzo

Godnatt!!

Sov så gott alla rara och dröm sött.
Det ska jag försöka göra om jag nu kan komma ihåg det jag drömmer :)

Puzz och Kram
//Zozzo

Kvällsfika..

Var så grymt godissugen. Ville bara upp till affären och köpa godis som jag sedan kunde mugga i mig :) Men så ringde mamma och sade att hon skulle handla något att äta och sedan komma ner till mig.
Yes tänkte jag, så kan jag smita upp till centrum och köpa godis...hehe.
Men surprise, hon hade med sig fikabröd. Så efter att hon ätit så drack vi te och åt varsin bulle. Och vips så var mitt godissug borta.
Tack mamma för fikat =D



Puzz och Kram
//Zozzo

Nyttigt..

Åkte ut till mamma och pappa och skulle gå en promenad med gullungen Poppe. Han var lika glad att se mig som alltid, även fast vädret inte var med oss. Det duggregnade, och jag hatar när det regnar, verkligen hatar. Det kan vara skönt på sommaren, men det är sällan.
Regnig dag

Idag var Poppe jättepigg. Så fort han försvann ur sikte så visslade jag på honom så att han inte skulle sticka. Och då kom han i full rulle och sen stack han iväg lika fort som han kom. Så idag hade han mycket energi i sin lilla kropp.

Poppe ute på promenad

Men det var skönt att komma ut på en promenad även fast inte vädret var det bästa. Kändes riktigt bra efteråt.



Sen fick han följa med mig hem som vanligt. Fast för ovanligehetens skull ville han inte stiga ur bilen. Så det var ett himla stök och bök för att få ut han. Vet inte om han trivdes extra bra i bilen idag eller så är han helt enkelt trött på att vara i min lägenhet.

Puzz och Kram

//Zozzo


Sent upp..

Jo det blev länge i sängen idag. Låg och snoozade ett bra tag. Sen gick det inte att snooza längre så då stängde jag av och somnade om. Typiskt mig :)
Känner mig rätt pigg nu ändå, så kroppen behövde väl få vila ut.
Se hela bilden







Nu ska jag sticka ut till mammas och pappas hund iaf.
Puzz och Kram
//Zozzo

Sov så gott!!

Hoppas att ni haft en bra dag. Min har varit helt full av saker och ja den har varit bra. Så nu lär jag sova gott i natt. Hoppas ni får göra detsamma.
Sov så gott!
Puzz och Kram
//Zozzo

Vilken dag

Först upp tidigt och iväg.


Utanför mig på morgonen 10/11.

Sen ta tåget till Enköping.
Tåg mot enköping
Väl i enköping hos kiropraktorn. Satt fast rejält i nacken. Så det räckte inte bara med idag utan har en tid redan nästa tisdag. Känner mig stel och öm.
Stod och väntade på tåget i Enköping, tror inte mina ögon, men får syns på gubben i Telia-reklamen. Tyvärr vägade jag inte fota.

Väl hemma gick jag iväg för att ta en fika med några kompisar.
Morotskaka

Efter fikat träffrade jag en annan kompis för att sätta in pengar på mitt konto och boka biobiljetter till New Moon, uppföljaren till Twilight. Så lördag den 21 november blir det bio =D

 

Efter det gick vi och åt lunch med en annan kompis. Sen så gick vi och kollade på lite mobiler på Telenor Shop. Jag fastnade för en Samsung GT-S5600. Så den fick följa med mig hem :)
Min nya samsung mobil, GT-S5600.
Supernöjd över dagen.

Puzz och Kram
//Zozzo


Waking up



Det är lite kyligt, kan ju vara för att jag håller på att vakna upp. Slog precis på Spotify och Waking up in Vegas var den första låten. Ja det skulle ju inte vara helt fel att vara där just nu, men tyvärr är jag hemma i Sverige. Jag hade glömt hur mörkt det är ute vid den här tiden på morgonen, men det ljusnar väl snart upp :)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, göra mig iordning och sedan ge mig av till tåget.
Puzz och Kram
//Zozzo

Stallkväll

Blev hela kvällen uppe i stallet. Det var tänkt att jag skulle upp och mocka och sen kolla på hoppträningen som började sju. Trodde jag ja. Den började senare och dessutom drog det ut på tiden så vid tjugo över nio kom jag ifrån stallet.
När jag mockade ställde jag självklart upp Calippo i gången:
Calippos huvud och hals

Kratsade ur hovarna på han oxå.

När jag var klar med det gick jag upp och kollade på hoppträningen. Jag hade själv tänkt att vara med, men efter avramlingen i onsdags så blev det andra planer för min del.

Hoppträning
Men är rätt glad åt att jag inte var med, för jag känner mig inte redo för den slags träning som var. Är alldeles för ringrostig för det.
Nu ikväll känner jag mig alldeles stel, kan ju bero på att det var en rätt bra kyla ikväll och satt ju still och kollade på träningen. Dessutom känner jag att jag sitter fast uppifrån nacken och ner till svanken. Ingen skön känsla direkt. Men förhoppningsvis blir det bättre efter imorgon =D

Godnatt och Sov så gott!!
Puzz och Kram
//Zozzo


Fika

Jo var till biblioteket och lämnade en bok och hämtade ut en till mamma. Sedan så gick jag upp till stammisstället här på orten. Stod och snackade med några polare. Eftersom jag hade sovit så länge så undrade de om jag varit ute och firat igår, men nej det blev inte så.

Sedan gick jag och fikade alldeles på egen hand. Jag vet det är inte lika trevligt att fika för sig själv, men ville ha något lätt i mig och en kopp kaffe. Jag fick ändå en avslappnad stund, kollade på människor och irrade iväg i mina egna tankar.

Sen har jag handlat, hoppas att det räcker för en hel vecka :) Handlade en pocketbok oxå för tjugo kronor och den verkar bra. Den heter PS Jag älskar dig av Cecelia Ahern. Jag blir lite extra glad när jag får tag i en bok för en billig penning. Älskar att läsa olika böcker.


Puzz och Kram
//Zozzo


Lite duktig :)

Jag har diskat idag, så lite duktig är jag. Nu ska jag strax upp till biblioteket och sedan handla lite.
Och det ät grått ute som vanligt. :(
Har kollat på ett vidseoklipp med Rihanna om misshandeln av henne. Det är hemskt hur människor kan vara så dumma. Man ska inte slåss, ingenting löser sig med våld. Och sedan hur människor kan vara så himla dumma i huvet att de uttrycker sig så att hon måste ju ha gjort något och att det var därför hon blev slagen. Men hallå, är det okej att slå någon om den har provocerat eller ngt? Absolut inte. Man ska inte slåss punkt slut. 
Det är så himla onödigt med allt våld. Det är konstigt att människor fortfarande tror att det löser saker och ting.

Puzz och Kram
//Zozzo

Tröttnisse

Ja det kan jag nog kalla mig själv. Jag sov till ca tolv idag. Jag förstår inte riktigt vad som hänt med mig. Så det måste jag ändra på nu.
Idag ska jag upp till stallet och fixa hos hästen, men först ska jag handla hem lite saker och sedan ska jag till biblioteket. Får se vilken ordning allting blir i.

Puzz och Kram
//Zozzo


Da Vinci-koden

The Da Vinci Code

Den var bra. Har inte sett den förut, men köpte den här om dagen. Boken är dock bättre tycker jag. Men nu kan jag kolla på Änglar och Demoner. Jag hoppas att den är jätte bra :)

Nu ska jag sova. Godnatt och Sov så gott!!
Puzz och Kram
//Zozzo

Yeaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh!!

Djurgården är kvar i Allsvenskan. Vilken lättnad, vilken glädje. Det blev förlängning eftersom att det stod lika när slutsignalen gick. Sista halvlek av förlängningen så gör Mattias Johnson mål.
Vilken glädje, alla supportrar på Stadion skriker ut sin glädje. Vilken lättnad att vi är kvar i Allsvenskan nästa år. Så nu blir det att fortsätta gå på fotbollsmatcher nästa år =D

Puzz och Kram
//Zozzo

Nu gäller det..

Har kollat på första halvlek av Djurgården-Assyriska. Det är andra kvalmatchen och Djurgården måste vinna med tre mål för att vara kvar i Allsvenskan.
Djurgården har varit bäst hittills, men inte fått in något mål än, men de har haft många chanser.
Så nu är det spännande.


Puzz och Kram
//Zozzo

Förundrad..

Jag gick upp vid elva och åt frukost. Ja jag vet det var ju nästan tid för lunch då. Men det mest förunderliga var att jag gick och lade mig igen och somnade om. Så nu vaknade jag till vid två och gick upp. Det mest förundrande är nog att jag skulle kunna fortsätta sova hela dagen.

Kan ju vara att vädret påverkar, det är ju helt grått ute och det regnar ibland, men inte just nu. Ska strax ut och byta till vinterdäck, egentligen verkar det väldans onödigt när det bara regnar, men som sagt så väntar jag bara på att kylan ska komma och snön.

Och för att vara ärlig så när snön kommer och människor sitter med sommardäck på bilen så blir det kaos och jag vill gärna känna mig trygg.
Puzz och Kram
//Zozzo

Nu ska jag gå till sängs..

Sen får vi se om jag tänker sova direkt. Tänkte nog iaf läsa lite innan jag släcker igen ögonen. Har precis kollat klart på film med syster. Får se vad som händer imorgon. Jag hoppas på att beställa en bärbar dator :) Sen har pappa iaf lova mig att vi ska byta till vinterdäck :)

Sov gott så hörs vi imorgon!!
Puzz och Kram

Körslaget..

Kollar på det för typ första gången ikväll på hela den här säsongen. Kan ju inte säga att det är mitt favoritprogram direkt. Syster och jag har delat på två Ben & Jerry's glassbehållare. :P

Jag sitter bara och väntar på att Körslaget ska ta slut så att vi kan slå på en film och äta lite ostbollar och dricka fruktsoda. Är rätt slut, vet inte om det är för att jag har spänningar i kroppen och det ömmar i nacken. Men orkar inte riktigt bry mig.

Puzz & Kram
//Zozzo

Lugn lördag

Det var ju meningen att jag skulle läsa lite bloggar och läsa bok efter förra blogginlägget. Det var ju bra tänkt, men det blev ej så. Så fort jag lade mig ner i sängen kom Poppe, mammas och pappas hund, och ville ligga och göra sällskap. Så då kelade jag med honom en stund och sen somnade jag.

Vaknade väl till vid två eller nåt av att mamma kom hem, sen har jag suttit och pratat med henne och ätit lite lunch. Ska snart åka iväg till affären och kanske handla något smarr.
Jag är ute hos mamma och pappa i helgen, ska väl hem imorgon någon gång. Förhoppningsvis så hinner jag byta till mina vinterdäck imorgon, eller rättare sagt att pappa gör det =D Känns lite olustigt att köra på vägarna nu utan vinterdäck, även fast det inte är riktigt kallt och inte fallit någon snö, så käns det som om det kan komma en köldknäpp här när som helst.

Ni får ursäkta att jag bara har tråkig text att leverera just nu, men kommer upp lite bilder så fort jag kommit hem igen. Ska beställa en ny dator idag oxå. Syster ska hjälpa mig. Blev så kär i hennes lilla bärbara dator och jag kände att en sådan skule nog vara bra att ha =D Nya prylar är alltid roligt att köpa :P

Puzz och Kram
//Zozzo

God förmiddag!!

Jag har varit ute med mammas och pappas hund på en promenad idag. Det tog ca 45 min. Det var väldigt skönt. Men det är väldigt grått ute och det verkar som om det har regnat hela natten. Ingen tillstymmelse till snö.
Jag hoppas det inte fryser på bara. Men det är rätt skön temperatur ute.

Har ätit lite hårdmackor till frukost och idag blir det bara lugnt. Ska kolla lite bloggar, ligga och läsa m.m. Ska kolla om jag kan se reprisen av eftersnack på tv400 här på datorn oxå. Igår hade jag rekord på unika besökare, hela 38 st. För mig var det himla roligt =D

Puzz och Kram
//Zozzo

Sov gott!!

Har precis kollat klart på tv. Har skrattat mycket ikväll =D
Skratt förlänger verkligen livet. Jag hoppas att alla håller med mig. Nu ska jag gå och lägga mig och börja på en ny bok, handlar om vampyrer.
Vampyrer är spännande och dessutom något jag nog skulle tänka mig att vara, om man då bortser från bloddrickandet, för i ärlighetens namn verkar det inte så fantastiskt gott.

Godnatt och sov så gott!
Puzz och Kram
//Zozzo

Rätt val..

Ikväll satt Mariette och Rabih löst. Var jätteförvånad att Mariette satt löst. Jag tyckte som juryn att Eddie och Rabih skulle sitta löst. Vilken nervpirrande duell. Men tyckte att det var helt rätt att Rabih åkte ikväll. Han räckte tyvärr inte längre. Ja jag säger tyvärr, för jag är ett fan av honom, är helt otroligt impad av vad han kan göra med sin röst, sen håller jag med att alla låtar inte passar honom.

Blev också väldigt förvånad att alla tre i juryn var helt enade om vilka som skulle sitta löst ikväll, tyckte oxå att det var lite roligt eftersom jag oxå tyckte att de två skulle sitta löst och jag har inte varit helt enad med Andreas Carlsson förut. Så kors i taket =D

Är väldigt glad att Mariette är kvar i tävlingen iaf, jag tycker att hon är väldigt bra, men inte en av mina favoriter.
Puzz och Kram
//Zozzo

Röntgen

Har varit och röntgat mig. Var ju upp till vårdcentralen och gjorde en olycksfallsrapport och de tyckte jag skulle in och röntga mig. Så de skickade en remiss och jag fick åka iväg och röntga mig. Fanns ingen skada på skelettet. Och det var ju skönt att veta.
Ska nu bara ringa försäkringsbolaget och rapportera om olyckan. Nu ska jag ut till pappa och mamma. Ska sova där i helgen tänkte jag och träffa lilla syster som är uppe på besök från Trosa.

Puzz och Kram
//Zozzo

Aj aj

Jo nu har jag ont i ryggen. Kan ju vara att jag går och belastar fel också. Tur jag ska till vårdcentralen halv tre. :)
Men nu ska jag upp och fika med några vänner så vi hörs!!
Puzz och Kram
//Zozzo


Jippie :)

Jag fick en tid på vårdcentralen. Jippie =D Gick inte upp tidigt alldeles i onödan då, som tur var. Annars hade jag nog blivit lite putt. Känner mig relativt bra i ryggen nu faktiskt, det ömmar lite.
Fast det är inte förrän halv tre, så skulle kunna gå och lägga mig igen faktiskt. Jag kollade runt lite på nätet medan jag väntade på att vårdcentralen skulle ringa upp.
Hamnade på ett klipp om Backstreet Boys, de har ju släppt ny platta och nu ska de ge sig ut på turné. Men det lät inte som om Sverige var inplanerat, fast vad vet jag, har ingen vidare koll.

Puzz och Kram
//Zozzo

Spännande?


Ikväll sjunger Idolerna Världens bästa låtar. De har valt en låt som de tycker är världens bästa.
Så här ser det ut:
Rabih - All my life med K Ci and Jojo
Mariette - Because the night med Bruce Springsteen
Reza - Summertime med Fantasia Barrino
Calle - With a little help from my friends med Joe Cocker
Tove - In the ghetto med Elvis Presley
Eddie - If you're not the one med Daniel Bedingfield
Erik - The show must go on med Queen

Så här på papperet ser det inte mycket ut för världen. Får se vad som händer ikväll.
Vad tycker ni?

Vilka kommer klara det galant och vilka floppar?

Puzz och Kram

//Zozzo


Mörkt ute

Jo jag är uppstigen ur sängen. Sitter nu och väntar på att få ringa vårdcentralen och hoppas på att få en tid. Jag verkligen hoppas, hoppas, hoppas.
Jag har ingen reservplan, så jag undrar var jag annars ska vända mig. Känner mig lite öm idag, men det känns t.o.m. bättre än igår, annat var det när jag skulle sova vill jag lova.
Shit, hade så ont. Visste inte riktigt var jag skulle ta vägen och hittade ingen ställning jag kunde sova i. Så jag vet inte hur mycket jag sovit i natt, men inte blev det många timmar. Fast jag får väl vara glad för det jag fick.

Som sagt det är mörkt ute, men hoppas på att det kommer ljusna upp framåt dagen. Har ju inte varit uppe så här tidigt på länge. Måste vara något slags rekord :) För mig iaf.

Puzz och Kram
//Zozzo

Sova sova säng säng..

Ska bli så skönt. Huvudvärken är borta. Men måste ju upp tidigt och ringa vårdcentralen. Håll tummen för mig imorgon bitti. Ska bli skönt att krypa till kojs.


Puzz och Kram
//Zozzo

Lyxfällan


Såg ni dagens avsnitt av lyxfällan??

Vad tyckte ni??

Jag gillar att se hur de kan hjälpas av programmet. Ikväll var det en väldigt ung kille. Jag tycker alltid att jag kan lära mig något även fast jag själv inte har några ekonomiska problem.

Vad tycker ni??

 

Puzz och Kram

//Zozzo


Huvudvärk

Huvudvärkstablett.
Och ja jag stod inte ut längre, så det blev en sådan där huvudvärkstablett i vatten. Inte det direkt godaste nej. Jag tror att det är efter alla spänningar i ryggen och nacken.
Har till och med funderat om jag ska in till akuten, fast det känns lite väl drastiskt. Det är ju inte så att jag avlider av smärta. Det ömmar lite och så har den här j-vla huvudvärken kommit krypande, men annars är det ju bra :)
Sitter och slappar framför tvn, ska snart sätta på tevatten så jag får lite te i mig =D

Puzz och Kram
//Zozzo

Tack för fikastunden

När jag kommer utanför porten vid två ser det ut så här på himlen:
Snöblandat regn utanför porten.
Och det föll ner snöblandat regn. Så himla kul. Men jag vidare upp till fiket för att träffa mina vänner och sitta och snacka lite.
Köpte en kaffe och en trevlig liten chokladboll eller vad det nu heter.
Vårt fikabröd
Yummie :P
Och mina trevliga vänner var:
En kär vän till mig.Annelie
CathaCatha
Lotta i ordning gjordLotta

Vi hade en väldans trevligt. Snackade en massa, drack kaffe och mumsade kaffebröd =D
Jag var väldans nöjd:
Jag när vi fikar

Tack för en trevlig fikastund mina vänner!!
Puzz och Kram
//Zozzo


Vårdcentralen


Gillar du att gå till vårdcentralen??

Jag gillar det inte. Dessutom är vår vårdcentral helt fucked up. Jag skulle lämna en olycksfallsrapport eftersom jag åkte av hästen igår så olyckligt. Och jag berättade allt det för sjuksköterskan jag ringde till. Tror du jag får en tid?? Icke, det är bara att ringa imorgon vid åtta och kolla om det finns någon akuttid. Och hur många kommer inte ringa imorgon??

 

Jag tror jag måste göra den här rapporten oxå rätt snart, ifall att det uppstår komplikationer längre fram i livet. Men här på denna ort är vårdcentralen usel, och ja jag står för min åsikt. Men känner väl oxå att så himla akut är det inte så att jag ska behöva åka till akuten för det här och ta upp någon annans tid som behövs bättre på annat ställe.

Puzz och Kram
//Zozzo


Alla punkter avklarade..

Nu har jag gjort allt jag kan, sitter bara och väntar på att vårdcentralen ska ringa. Dessutom ska jag ut och byta till vinterdäck hos pappa i eftermiddag/kväll. Det är ju snöblandat regn ute så det är dags nu. Så det inte händer några olyckor menar jag. Bättre att ha vbinterdäcken på ifall att det skulle frysa till.

Just nu håller jag på att göra i ordning frukost. Varmt te och mackor. Tänke gå ut på promenad senare, men får se hur jag gör. Fick tipset att ligga ner och vila nacken mycket, sådär en 15 minuter med jämna mellanrum.

Puzz och Kram
//Zozzo

Grus i ögonen..

Jo lite grus i ögonen har jag allt. Men nacke och rygg känns rätt bra, och det är ju positivt :) Det ömmar lite förstås, men det var ju en j-vla avramling igår så har ju inget annat att vänta.

Det här ska jag göra strax:
* Ringa Vårdcentralen och göra en olycksfallsrapport
* Ringa Kiropraktorn och kolla om jag kan komma en tidigare tid
* Ringa min plastmoster och berätta vad som hänt

Så nu är det bara för mig att vakna till, hoppas på en bra dag :)

Puzz och Kram
//Zozzo


Besvikelse..



Ikväll kvalade Djurgården mot Assyriska, första matchen av två. Assyriska-Djurgården 2-0. Vilken besvikelse. Var var spelet från i söndags? Det här var ju bara pinsamt att kolla på. Det fanns inget uppspel, försvaret var inte heller det bästa. Visst matchen spelades på konstgräs och det var snöblandat regn vilket säkert inte var det lättaste. Men ändå, hallå det fanns lixom ingen tillstymmelse till spelet de hade i söndags. Och det blir svårt att hålla sig kvar i allsvenskan nu. Ska vi vara kvar betyder det att vi måste ta Assyriska med 3 mål och det blir tufft, även fast de fick många skador i kvällens match.

Jag är fortfarande öm i axlar, nacke och rygg, men det känns bättre. Får se hur det känns imorgon :)
Godnatt och Sov så gott!!
Puzz och Kram
//Zozzo

Änglavakt??

Det gick väldans bra att hoppa idag till en början. Det kändes riktigt bra. Så stannade min häst. Jag skulle ta hindret i trav på en volt. Det kändes inte bra redan i anridningen, men tänkte äh vi kör på det. Han stannar och backar bakåt. Självklart åker jag framåt över halsen och av ner i backen. Landar på huvudet och viker åt sidan med kroppen.
Frågan hur gick det viner förbi mig. Bra tror jag. Mamma sa att jag såg helt groggy ut. De trodde jag hade brutit nacken av mig. Jag ställde mig på alla fyra medan mamma ringde efter ambulans. Det kändes emellan skulderbladen och neråt i ryggen. Och lite i nacken. Men fick lov att flytta på mig för de andra ville fortsätta att hoppa. Så jag reste mig upp och gick neråt sargen. Men det gick som i svallningar över ryggen med ömhet.

Väl vid sargen så lade jag mig ned igen, eftersom man ska ju ligga ner om man skadar nacken. Egentligen inte flytta på sig överhuvudtaget. Ambulansen kom och personalen var så trevliga. De kände på ryggen och frågade hur det kändes. Jag förklarade att det ömmade och var det kändes och så. De trodde inte att det var någon fara. De till och med ringde och rådfrågade en annan läkare. Så jag behövde inte åka in till sjukhuset.

Ambulansmännen säger att ridning är den farligaste sporten. Men nu kan ju jag säga att det blir ingen mer hoppning för mig på ett bra tag. Nu ska jag koncentrera mig dressyren och lära mig rida från grunden igen. Har alldeles för taskig balans för att hålla på med hoppning, iaf när det handlar om att rida vår häst.

Men det känns som jag har haft änglavakt ikväll eller vad tror ni?
Fast samtidigt känns det oxå lite skrämmande att tänka på att jag var så nära på att bryta nacken av mig.

Puzz och Kram
//Zozzo

Snöar

Jo då, när jag kom ut från lägenhetn så snöar det och blåser. Så kände mig lite stressad eftersom jag inte bytt till vinterdäck än. Men jag tog det lugnt på vägarna. Det värsta var väl att positiva jag bara hade fleecejacka över resten av kläderna. Glömde vantarna oxå.
Bild på snö.

Men händerna vande sig vid kylan till slut. Det värsta var nog blåsten. Men det var skönt att komma ut på en promenad. Det tyckte Poppe oxå.
Poppe har snö på sigHär med snö i pälsen :)

 

Jag svor faktiskt åt vädret, men som sagt det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder. Och det stämmer ju. Men till slut fick jag upp värmen. Och det var riktigt härligt i skogen.

Jag i skogen m hunden.

Och en annan sak. Poppe, han har lärt sig posa för mig. Och han är ju bara världens sötaste och underbaraste hund. Jag älskar honom så mycket.
Nu har Poppe lärt sig när lill-matte vill ta bild :)
Men det är skönt att inte ha något eget djur, även fast jag älskar djur, för jag blir så uppbunden och det är ett himla ansvar så jag skulle inte kunna göra precis vad jag ville då.

Puzz och Kram
//Zozzo


Dags att sätta fart..

Dags att fixa mig i ordning. Ska ut till mammas och pappas hund. Har varit helt seg, men kanske vaknar till lite mer nu :) Ut i friska luften, det brukar ju hjälpa.
Här nere ser ni mitt vrålåk, snygg va??





Sen är det full rulle, ska hämta upp mamma på jobbet och sedan ska vi åka ut till hästen.
Men först ska jag nappa med mig deras hund hem, han är ju världens sötaste.

Puzz och Kram
//Zozzo

Blä..

Jag kan bara inte hitta på ngt annat att säga. Det är helt värdelöst idag, eller jag kanske inte ska säga så för jag har ju inte varit utanför dörren än.
Men för det första orkade jag inte upp ur sängen, men till slut får jag ju lov att palla mig upp, ska till mammas och pappas hund och gå en promenad sen. För det andra är det helt grått ute, jippie verkligen, inte. Så summa sumarum känner mig inte så jättepigg idag. Men jag hoppas på förändring.

Ska nu försöka vakna till med frukost och lite musik på spotify.
Vi hörs
Puzz och Kram
//Zozzo

Nattis!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är helt slut efter mötet, men jag tog mig dit iaf :)
Det komiska när jag åkte dit var att jag körde förbi en röd saab som hade åkt i diket, jaha tänker ni det var väl inte så komiskt, jo det tycker jag med tanke på att det var helt torrt på vägen, inte i närheten av halka. Jag lixom undrar hur lyckas man. Jag satt och småskrattade i bilen för mig själv.

Tack för all underbar stöttning ikväll, det var riktigt roligt på mötet och dessutom kollade vi på film =D
Puzz och Kram
//Zozzo

Fortfarande seg..

Jag har anmält att jag ska på mötet ikväll. Oh mygod, jag är så seg. Jag vette fan hur jag ska orka. Men det är bara att kämpa på.
Det har redan blivit mörkt ute och det gör nog oxå att jag blir tröttare. Shit alltså. Och det är bara november. Tänk det är långt kvar till ljusare tider. Får tända lite ljus så det blir lite mysigt.

Puzz och Kram
//Zozzo

Ljusglimtar

Har varit ute på promenad. Himla skönt.
Bild från promenad.
Här är en skön glimt.

Bild från promenad.
Här är en annan, råkade få med ett biltak =D

Bild från promenad.
Den tredje och sista. Måste ju njuta lite :)



Det var himla skönt att ha gått den där promenaden. Alla som kan gå ut och njuta av solen tycker jag ska göra det. Du får så mycket extra energi när du är ute och dessutom blir det extra när solen skiner. =D

När jag kom hem gjorde jag en ny övning som en kompis tipsade om. Det är för att jag ska få lite mer magmuskler, är så svag. Gud vad jobbig den var. Shit jag skojar inte. Men det kändes skönt efteråt, men kanske får lite träningsvärk eftersom magen är otränad.

 

Nu ska jag äta och sen fixa lite tråkigheter som att packa upp ren tvätt, diska m.m.

Puzz och Kram

//Zozzo


Godmorgon lr ngt..

Yes jag är uppe. Inte vem som helst ringde och väckte mig, min kära mormor. Men det var bra, kan ju inte ligga i sängen hela dagen. Även fast det känns som hela kroppen vill det just nu. Solen skiner ute så jag ska ta och gå på en promenad idag. Hoppas jag piggnar till :)

Jag glömde skriva en sak igår kväll. Det är att jag kan bli så förbannad på SL. För det första så får vi som bor på den här lilla orten betala tilägg som är två stämplar när vi ska åka pendel. För det andra så måste numer resenärerna hålla koll så att inte de i spärren stämplar fel klockslag när vi åker. Nu mer ska jag kolla det varje gång. För när jag kom till Jakan och skulle åka bussen då fick jag stämpla om, bara för kontrollanten hade stämplat med ett klockslag som var typ en timme innan jag åkte. Så allt som allt gick min resa till Kista på sju stämplar.

Som om det inte redan är dyrt att åka med SL, nästa gång tar jag fasen bilen, det är mycket billigare så. Dessutom smidigt när man ska till Kista.

Puzz och Kram
//Zozzo

This Is It

This Is It-poster
Det var filmen vi såg på bio

Verkligen bra film. Jag älskar hans musik. Här fick man verkligen se vilken musikalisk person han är. När man kollar ska man oxå tänka på att han är 50 år när det spelas in. Vilken otrolig människa, helt outstanding vågar jag nästan mig på att säga. Jag gillade filmen supermycket och kommer verkligen köpa den när den kommer ut på dvd. Den här filmen kommer jag kunna se om och om igen. Shit alltså. Fast jag har fortfarande svårt att fatta att han är död. Men det börjar gå upp mer och mer. Han var väldigt speciell.

 

Vi käkade på donken innan bion. jag åt en Big Mac, det var verkligen längesedan. Men imorgon är det hårda tag igen för nu har jag unnat mig lite för mycket på sista tiden. Jag tog lite bilder oxå.

Min älskade moster, sitter på donken i kista.MosterIngela, mosters fru, på donken i kista.Mosters fru Ingela

Min mormor var med oxå, men jag fick inte lägga upp bild på henne och det respekterar jag självklart kära mormor. Det var verkligen supertrevligt, tyvärr hann jag inte med ngn Caffe Latte på Waynes Coffe. Men det kommer fler gånger. Nu ska jag snart dunsta i säng.

Sov gott och dröm sött!
Puzz och Kram
//Zozzo


Full rulle..

Japp, ska upp och handla. Och sen ska jag iväg till Kista, ska gå på bio. Det ska bli så roligt. Kanske kan gå förbi Waynes Coffe och köpa mig en Latte ;) De är så himla goda.

Var uppe i stallet en snabbis förut. Det gick super, lätt som en plätt.
Ingången till stallet.
Så ser ingången till stallet ut där vi står med hästen.

Hörs senare.

Puzz och Kram

//Zozzo


Grått och trist..

Tänkte sticka upp till hästen nu. Har städat klart. Är fortfarande grått och trist ute, men jag hoppas att jag kan piggna till av lite frisk luft. Fast kom på att jag inte direkt ska vara ute...men aja...
Bjuder på en bild från Humlegården igår, älska den parken.
Fin höstbild från Humlegården.
Härlig bild.

Puzz och Kram

//Zozzo


Morning..

Sitter här och försöker vakna till. Måste verkligen städa. Har gjort en kopp te oxå, jag hoppas att det får mig att vakna. Ute är det grått så det känns inte så upplyftande.
Jag kom att tänka på att snart måste det bytas till vinterdäck. Det är ju inte så kallt än, men tänk när kylan väl slår till på de här blöta vägarna som är nu. Det kommer ju bli värsta halt. Så måste fixa det där med däcken.

Jag ska upp till hästen idag, men jag ska bara mocka. Han ska vila idag. Sen skulle mamma åka upp och tvätta hans ben för han har tydligen fått något sår.

Puzz och Kram
//Zozzo

Efter matchen

Snart ska jag gå och lägga mig, ska bara fixa några småsaker först.
Jag efter Djurgården - Kalmar, hemma hos moster.
Här är jag efter matchen. Och jag kanske inte behöver säga att det var rätt kyligt ute.

Sov gott, Godnatt.
Puzz och Kram
//Zozzo


Väldigt rolig dag :)

Som ni vet åkte jag in till stan idag för att gå på fotbollsmatch. Var på McDonalds och sedan på Waynes Coffe och köpte en Caffe Latte.
Sen gav jag mig av mot Stadion.
Kära stadion.
Så fint.

När moster och jag kom in på stadion var det en sådan känsla. Svårt att beskriva känslan. Men det kändes bra :) Såg klacken på andra sidan. Det var helt smockfull med folk.

Djurgården Kalmar
Visst är det mäktigt.

10 630 åskådare var det på matchen. Det var kul att se att så många supportrar var där för att stötta sitt lag =D
Jag kunde riktigt ta på stämningen. Det kändes riktigt bra i magen. Alla åskådare stod upp och jag och moster stod på raden längst fram. Såg så himla bra :)
Haginge slår in första målet. Ett riktigt snyggt skott, alla blir som galna, slänger sig runt varandras halsar och bara jublar rakt ut. Det var så himla skönt.
Djurgården-Kalmar
Djurgården-Kalmar
Lite bilder på spelarna.


I andra halvlek kom andra målet av Johannesson. Det var bra för då kände alla sig lite säkrare på att vi skulle vinna. Slutresulatet blev 2-0 till Djurgården =D

 

Sen skyndade vi hos hemåt. Jag blev bjuden på middag hos min moster. Det var ugnsbakad lax, potatis och romsås. Yummie. Till efterrätt glass, den ena lakrits/citron och den andra var ngt med choklad, fick lite minnesblackout nu vad den heter. Gott som tusan var det iaf =D

Nu kollar jag på Djävulen Bär Prada. Så himla bra film. Har sett den förut.

Puzz och Kram

//Zozzo


Pirrar i kroppen

mmm...det pirrar så där skönt ni vet...ska bli så himla skoj, för jag ska iväg på match idag :)
Djurgården-Kalmar på stadion. Så stadion here I come, jag längtar. Fast det ska tydligen vara kyligt idag så det är bara att bylta på sig. Men det jag ser mest fram emot är att träffa moster, det var längesedan, och få ha matchkläderna på igen och sitta och heja på mitt favvolag.

Det är tur att jag har överfört en massa låtar till mobilen så att jag kan lyssna på ngt på tåget. Jag tycker bara att det är så trist att åka tåg, att höra på alla andra människors babbel. Jag är nog inte ensam om det, hoppas jag.
weeiii, är bara så glad, jag ska på match. Måste packa väskan bara, får inte glömma biljetterna.

Puzz och Kram
//Zozzo

RSS 2.0