Insikt!!

   Idag vaknade jag långt före klockan, inte min bästa natt någonsin precis. Så jag har varit något sliten idag, men helt klart överlevt...hehe :P Jag hämtade mamma idag i skolan och vi åkte till Åbergs och lunchade tillsammans. Supermysigt och väldans trevligt. Väldigt fin miljö där uppe och jag såg en jättefin tavla med en massa grisar, spargrisar tror jag det var. Stor var tavlan också. Verkligen något extra men glömde kolla vem konstnären var, kanske var det Lasse Åberg själv.

Efter vi ätit lunch for vi ner och parkerade min bil hos mig och jag hämtade en bok som mamma fick låna av mig. Den heter Askungar av Kristina Ohlsson. Har ni inte läst den så gör det, superbra deckardebut. Och jag gillade verkligen hur hon skrev.
Efter det gick vi mot centrum där jag mötte på min gamla assistent som jag bytte några ord med. Sedan gick mamma och jag till Kommunhuset för att förtidsrösta. Så nu är det avklarat och jag slipper oroa mig. Jag vill verkligen att detta val ska vara över NU!   Jag har mycket tid att tänka på saker. Och inte kan det vara bra att tänka så mycket som jag gör, men det går liksom inte att hindra min hjärna från att spinna iväg. Och jag har faktiskt kommit till en insikt. Jag har faktiskt önskat både en eller hundra gånger att jag skulle kunna gå tillbaka och ändra mina vägval här i livet, men min insikt är att jag vore inte den jag är om inte saker hade hänt som det hänt. Och andra dörrar hade nog inte öppnats för mig då heller. Så jag kan faktiskt inte ångra något. Men helt klart undar jag över vad som skulle varit om inte....

Å andra sidan tycker jag för det mesta att mitt liv är fantastiskt, att jag besitter kunskaper om mitt liv som ingen annan har. Visst alla har inte samma möjligheter och livet är inte rättvist, men visst fan kan man göra det bästa av det man har. Och det försöker jag verkligen. Jag hoppas och tror att jag sprider glädje med den person jag är!   Jag kände att min filosofiska sida drog iväg lite med mig där och nu till något lite mer lättsmält. Idag var det Idol igen. jag såg världens sötaste kille, my God och duktig på att sjunga var han också. Ni vet säkert vem jag menar. I år blir det tufft. Hur många duktiga talanger som helst har ju redan gått vidare och auditionturnén är inte över än. Jag är så exalterad och jag längtar verkligen till vi får börja rösta. Men jag avundas inte juryn ett dugg som måste gallra på slutaudition. Jag skulle ha skitsvårt att välja.
   Nu dags för sängen, måste natta tidigt för det blir en tidig uppgång imorgon, innan tuppen till och med=)Puzz Puzz
//Sophia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0