Födelsedag

   Idag fyller min vän Annelie år. Och jag och min vän Lotta hade en överraskning i beredskap åt henne. Vilket hon inte visste om, hon visste bara att vi skulle hämta henne klockan tolv och då skulle hon vara klar!Vi kom hem till henne och lämnade ett kort och blommor och sedan så drog vi med henne ut till min bil.

   Vi landade på Lucky House i gamla Bålsta. Där åt vi buffé och vi snackade en massa och hade jättetrevligt. Supergod mat och även väldigt trevligt sällskap. Det är alltid trevligt att hitta små guldkorn i vardagen=)Efter vi varit och ätit drog vi till Källan. Alltid trevligt att komma dit. Egentligen skulle jag bara dit en kortis för jag skulle iväg upp till hästen med min mamma och plastmoster. Men det blev ändrade planer.

    Sjöng Singstar på Källan med en del människor, superkul. Även fast rösten krackelerade efter ett tag. Har kollat på Biggest Loser där och även Bakom Magin på Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1. Så nu är jag verkligen supersugen på att se den. Måste bara få tag i någon som vill se den med mig, eftersom att gå på bio själv inte ligger i topp.Puzz Puzz
//Sophia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0