Håbo Festdag

   Idag var det dags för Håbo Festdag. Mamma kom ner till mig och sen gav vi oss upp till centrum tillsammans. Där hade de slagit upp en stor scen för alla artister att framträda på.

Först ut var Timotej!


   Det var en massa folk ute så det blev värsta trängseln. I början såg jag bra, men sedan blev det så att barnen satt på axlarna på folk och då såg jag nada. Så jag gick till cafeet och bytte av min gamla assistent lite. Kul att få knappa på kassan igen och serva kunder=)

I pausen spelade en dj massa club musik.
Darin var där. Så himla bra. Han sjöng tre låtar, bland dem en nyskriven låt som han gjort till årets Idolsäsong. Han är riktigt grym. Jag njöt av att se honom framföra sina låtar, grymt!!!

Efter det började vi strosa bortåt företagsutställningen. Där inne i salen var det en massa utställningar. Bland annat Håbohus, där jag var med och svarade på frågor. Man kunde vinna en gratis månadshyra. Alltid bra=)Min plastmoster Katja hade en utställning. Hon driver en tapetserarverkstad. Riktigt fina möbler.

 Efter det strosade jag och mamma hem till mig där vi åt lunch. Sedan så somnade mamma på soffan och jag gick å la mig i sängen och läste en bok. Vilade lite sen också.Puzz Puzz
//Sophia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0